Prima pagină » Cancan » Loredana Groza s-a pozat într-un halat transparent. Val de reacții după ce a postat imaginea pe internet

Loredana Groza s-a pozat într-un halat transparent. Val de reacții după ce a postat imaginea pe internet

19 apr. 2024, 12:47,
BZI.ro, în Cancan

Loredana Groza, care se apropie de 54 de ani, s-a pozat într-un halat transparent și a declanșat un adevărat val de reacții pe internet. Artista și-a atras, deopotrivă, multe critici, dar a avut parte și de susținători. Cu toate acestea, Loredana Groza nu se sinchisește de ceea ce se spune despre ea și își trăiește viața după propriul plac.

Adesea, Loredana Groza poartă ținute decoltate și mulate, fotografiindu-se, totodată, în ipostaze sexy. Imaginile au stârnit numeroase reacții pro și contra. Unii urmăritori îi apreciază dezinvoltura, în timp ce alții îi critică expunerea.

Loredana Groza s-a pozat într-un halat transparent

Recent, în mediul online, Loredana Groza a publicat o fotografie surprinsă la plajă. În imagine, solista poartă un halat alb transparent și un bikini aparent negru, dar fără sutien. În ultima vreme, cântăreața a devenit din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online.

„S-ar putea ca noua generație să te țină minte așa, eu te știu altfel… O super cântăreață… Și atât; Cam vrei să o imiți pe Madonna… ce să zic… keep trying… 🙌; Ce urât, ai ajuns cea mai vulgară persoană publică dintre cei din breasla ta; Ți-e greu să accepți că îmbătrânești. Orice vârstă are frumusețea ei, ai grijă!”, sunt câteva dintre criticile aduse solistei.

Cu toate acestea, diva a avut parte și de mesaje de susținere fiind mulți internauți care au lăudat-o pentru curajul ei, dar și pentru felul în care arată.

„Bravo pentru că ai ambiție să te îngrijești; Superbă! Un exemplu de urmat! Eu una te ador și te admir din tot sufletul!; Felicitări, Lori! Exact așa trebuie să arate o femeie la 50 de ani!; Fii tu însăți. Răutatea și invidia stăpânește omul răutăcios; Felicitări că aveți curajul să fiți altfel, într-o țară plină de idei preconcepute”, sunt doar câteva dintre aprecierile urmăritorilor solistei.

Și-a afișat abdomenul lucrat

Fiecare poză pe care „diva inamorata” o postează pe rețelele sociale devine subiect de discuție. De data aceasta, ea a ales să-i surprindă pe fani cu câteva instantanee în care nu apare în vreo rochie decupată sau scurtă, ci în echipament de sport, părând gata să intre la sală. Lori s-a afișat în colanți mulați și un tricou semitransparent pe care l-a răsucit și legat pentru a-i lăsa abdomenul tonifiat la vedere.

Nici într-o așa ținută Loredana nu a ezitat să-și arate senzualitatea, căci s-a ajutat de peretele cu graffiti din spate pentru „a exersa” câteva ipostaze mai aparte. Perfect machiată și coafată, solista, care împlinește 54 de ani în mai puțin de două luni, a ales un citat din „Dirty Dancing” pentru a-și descrie pozele: „Nobody puts baby in a corner”. Nu de puține ori, Loredana a spus că pune forma fizică și aspectul întinerit pe seama câtorva „secrete”: meditația, sportul și alimentația sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *