Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, „prinsă” cu Nick Casciaro, pe aeroportul Otopeni. E clar, pleacă împreună în vacanță „la Italia”

Loredana Groza, „prinsă” cu Nick Casciaro, pe aeroportul Otopeni. E clar, pleacă împreună în vacanță „la Italia”

24 ian. 2022, 11:55,
BZI.ro, în Cancan

Loredana Groza s-a filmat, în aeroport, cu Nick Casciaro la primele ore ale dimineții. Artista le-a dezvăluit fanilor unde pleacă împreună cu ”protejatul” ei. La puțin timp după ce s-a zvonit că Loredana Groza s-ar fi despărțit de Andrei Boncea, artista s-a afișat alături de Nick Casciaro, câștigătorul ”X Factor”.

Speculațiile n-au întârziat să apară, iar toată lumea a crezut că între cei doi există ceva mai mult decât o relație profesională.

Loredana Groza, „prinsă” cu Nick Casciaro

Loredana Groza, însă, a negat vehement zvonurile referitoare la o posibilă poveste de amor cu Nick Casciaro. Cei doi colaborează împreună, iar dis-de-dimineață s-au filmat în aeroport. Artista și ”protejatul” ei merg în Italia, acolo unde cel mai probabil au un eveniment de onorat. În ultima perioadă, cei doi au avut foarte multe concerte.

”-Neața!

-Salut, ce faci? Ce faci aici?

 -Uite, merg la piață.

 -Unde mergem?

 -Mergem într-un loc drăguț.

 -Mergem în Italia”, a fost dialogul între cei doi.

Nick Casciaro: ”Suntem prieteni pe bune”

Câștigătorul ”X Factor 2021” a ținut să sublinieze, la rândul său, că se amuză atunci când citește mesajele venite din partea internauților. Nick Casciaro se află într-o relație de câțiva ani și are de gând să o ceară în căsătorie pe iubita lui.

Cât despre Loredana Groza, artistul a mărturisit că o consideră ”familia” lui.

”Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK”, a subliniat Nick Casciaro.

Cine este Nick Casciaro

Nick Casciaro s-a născut în Italia, la Bolzano, și are vârsta de 33 de ani. Are alură de fotomodel și, încă de mic, a practicat mai multe sporturi, printre care fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice. Iubește să cânte și este o fire atletică.

Tânărul a făcut parte din echipa Loredanei Groza, cea care nu încetează să-și uimească fanii pe rețelele de socializare. Cei doi au cântat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă coregrafia din celebrul film „Dirty Dancing”. La marea finală, invitații speciali au fost artiștii Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni.

Nu în ultimul rând, Nick Casciaro se iubește cu o italiancă pe nume Maria Sacchi, care l-a sprijinit pe tot parcursul concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *