Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, prima reacție la presupusul divorț dintre ea și Andrei Boncea

Loredana Groza, prima reacție la presupusul divorț dintre ea și Andrei Boncea

18 ian. 2022, 13:27,
BZI.ro, în Cancan

După ce s-a zvonit că ar fi divorțat în secret de soțul și tatăl copilului ei, Loredana Groza și-a adus aminte de o melodie pe care a lansat-o acum câțiva ani, ale cărei versuri redau o poveste de dragoste care s-a terminat.

De-a lungul timpului, în presă au apărut tot mai mult articole care au alimentat aceste “bârfe”.

Până să atingă succesul, Loredana Groza a știut ce sunt lipsurile. Despre aceste clipe grele, artista a așternut câteva rânduri în cartea sa “Sentimente”, pe care a lansat-o pe 26 noiembrie 2016.

”La repetiţiile pentru concursul «Steaua fără nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, a scris Loredana Groza în carte.

Ce a spus Loredana Groza despre divorț

Pentru că artista nu a confirmat despărțirea de Andrei Boncea, dar nici nu a infirmat, fanii acesteia au fost surprinși să vadă versurile postate la InstaStory, lăsând loc de interpretări.

„Cad lacrimi pe hârtie

Valsul lor îmbie dorul ascuns în mine

Zac așa de-o vreme

Și fug iar de probleme

Nu reușesc să uit, să uit de tine

Și nu mai vreau zilele, nopțile să le pierd

Pe străzile goale să alerg

Vreau să mă-ntorc la tine

Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu

Cu brațele deschise

Mă-nvelești în vise

Hai, hai, hai, du-mă-n Rai

Iubirea mea.”, sunt versurile piesei pe care Loredana Groza a pus-o la Instastory.

Artista nu se sfiește să pozeze incendiar la vârsta ei

Pe Instagram, Loredana pozează aproape goală în costume și ipostaze sexy. Zilele trecute, aceasta a postat pe rețelele sociale o filmare din culisele unui concert. Timp de câteva secunde, blondina defilează într-un body negru, împodobit cu paiete, ca un model pe podium.

În comentarii, Loredana a primit complimente de la vedete din țara noastră, printre care și Tania Budi. Săptămâna trecută, cântăreața și-a îndemnat fanii să voteze pentru echipa sa de la X Factor, într-un mod inedit.

În poza respectivă, Loredana Groza purta o rochie neagră, mulată pe corp și cu decolteu adânc. Această poză a încins imaginația fanilor, care erau nerăbdători să o vadă în emisiune. Într-un alt filmuleț postat luna aceasta, jurata X Factor dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă și cizme negre cu toc.

Outfit-urile incendiare ale Loredanei au devenit motiv de discuție la CNA. Astfel, emisiunea Neața cu Răzvan și Dani a fost reclamată la CNA după ediția în care Loredana Groza a apărut într-o ținută decoltată. Așadar, Loredana Groza a pozat în Playboy și continuă să încingă imaginația bărbaților, prin pozele sexy postate pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *