Prima pagină » Radio » Actualitate » Loredana Groza, petrecere în club la împlinirea celor 53 de ani. Cu cine s-a distrat și cum s-a îmbrăcat

Loredana Groza, petrecere în club la împlinirea celor 53 de ani. Cu cine s-a distrat și cum s-a îmbrăcat

12 iun. 2023, 14:22,
în Radio

Îndrăgita artistă Loredana Groza a dat o petrecere de zile mari, într-un club select, la împlinirea vârstei de 53 de ani. Diva a împărtășit cu fanii câteva imagini de la eveniment pentru a le arăta cum s-a distrat. Și, cum era de așteptat, Loredana Groza a purtat o ținută lejeră, dar extravagantă, în stilul ei consacrat.

Loredana Groza a împlinit 53 de ani pe 10 iunie și a făcut cinste într-un club select din București. Solista s-a distrat alături de cei mai apropiați prieteni și a demonstrat că vârsta e doar un număr. Lori e mai tonică și mai efervescentă ca oricând.

Loredana Groza, petrecere în club la împlinirea celor 53 de ani

Loredana Groza nu a lăsat să treacă neobservată ziua ei de naștere și le-a arătat fanilor de pe Instagram cum a petrecut. Solista și-a invitat în club prietenii apropiați și a avut parte de o petrecere cu dans, voie bună, șampanie și tort Pavlova, potrivit LPF.

I-au fost alături, printre alții, soții Dana si Stephane Maitec (artiști fotografi), arhitectul Mihai Popescu, unul dintre proprietarii clubului Fratelli, fiica ei, Elena Boncea, dar și Cătălin Cățoiu, poreclit Țeavă, actor, producător de film și muzician.

Loredana, pe care în curând o vom vedea într-un nou serial, la Antena 1, a publicat câteva imagini de la petrecere pe rețelele sociale. A purtat o ținută lejeră, dar extravagantă, în stilul ei consacrat: o cămașă verde, transparentă, care lăsa la vedere sutienul cu ștrasuri, vestă roz, din blană artificială, jeanși cu paiete și accesorii strălucitoare.

Loredana Groza a divorțat

Divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea a fost unul dintre cele mai fierbinți subiecte mondene în ultimii ani, deși nu a avut niciodată o bază reală, ci doar speculații. Ce-i drept, cei doi soți nu s-au mai afișat împreună, au vieți complet separate, dar sunt o echipă pentru fiica lor, Elena Boncea, acum în vârstă de 25 de ani.

Iată că, după ani de speculații, apare prima persoană din familia Loredanei Groza care face lumină pe acest subiect. Este vorba despre tatăl solistei, poetul Vasile Groza (86 de ani). Tatăl Loredanei Groza a confirmat că Loredana Groza și Andrei Boncea s-au despărțit, fără să detalieze însă și când au divorțat.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza în urmă cu câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`