Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Groza: „Nu mă simt iubită de tine!”. Mesajul neașteptat transmis de artistă, după zvonurile despărțirii de Andrei Boncea

Loredana Groza: „Nu mă simt iubită de tine!”. Mesajul neașteptat transmis de artistă, după zvonurile despărțirii de Andrei Boncea

05 feb. 2022, 11:00,
în Cancan ultimă oră

După zvonurile despărțirii de Andrei Boncea, Loredana Groza a surprins pe toată lumea cu un mesaj neașteptat. Vedeta spune că nu se mai simte iubită.

După ce a devenit câștigătoare alături de concurentul ei în emisiunea în cadrul căreia este jurată, toată viața Loredanei Groza s-a schimbat. Pe lângă faptul că Nick Casciaro a plecat acasă cu marele premiu al show-ului de talente, italianul a legat o strânsă prietenie și cu cea care i-a fost mentor.

Relația lor însă, din afară, a fost văzută cu alți ochi. Multă lume, chiar și în presa italiană s-a vorbit despre apropierea rapidă dintre cei doi.

Apropiere care a coincis cu zvonurile care spun că Loredana Groza și soțul ei ar fi divorțat deja, în mare secret. Artista și Andrei Boncea  erau căsătoriți din 1998 au împreună o fată, în vârstă de 23 de ani, dar acum drumurile lor s-ar fi despărțit.

Loredana Groza, mesaj neașteptat în mediul online

Chiar dacă nu a mai apărut în public cu verigheta pe deget, iar aparițiile sale au fost mai mult în compania lui Nick Casciaro, pe rețelele de socializare, diva, din când în când, publică piese ori mesaje ce fac referire la triunghiul amoros în care ar fi prinsă și despre care se vorbește în lumea mondenă.

Diva nu a dorit până la acest moment să facă nicio declarație publică pe seama acestui subiect, însă după melodia de dragoste pe care a distribuit-o în online luna trecută, acum un alt mesaj controversat apare pe pagina sa de Instagram.

Nu se știe cui îi sunt adresate cuvintele, însă Lori, așa cum îi spun apropiații, se declară o femeie care nu se simte iubită, chiar dacă la mijloc ar exista, spune ea, aceste sentimente.

”Chiar dacă tu mă iubești, eu nu mă simt iubită de tine”, este mesajul pe care Loredana Groza l-a publicat pe pagina personală de Instagram.

Ulterior, după acest mesaj, din piesa pe care chiar ea o cântă, Loredana Groza a avut grijă să mai aducă în atenția celor care fac parte din comunitatea sa online două versuri ce fac referire tot la o persoană dragă. De data aceasta, persoana în cauză pare că îi lipsește.

”Când se lasă seara peste București/ Eu mă uit la fețe, dar văd că nu ești”, sunt versurile care apar pe contul de socializare al cântăreței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *