Prima pagină » Cancan » Loredana Groza nemachiată pare total diferită față de cum o știm de pe rețelele de socializare

Loredana Groza nemachiată pare total diferită față de cum o știm de pe rețelele de socializare

10 nov. 2021, 12:37,
în Cancan

Recent, Loredana Groza a fost surprinsă nemachiată pe stradă. În pozele de pe Instagram și la TV pare cu 30 de ani mai tânără. De aceea, mulți au acuzat-o că are operații estetice. Cu toate acestea, artista susține că se menține prin sport și o dietă adecvată. Indiferent de acuzele care i se aduc, vedeta X Factor consideră că important este cum se simtea ea în pielea ei.

Cariera Loredanei Groza a început în anul 1986. De atunci, artista s-a reinventat, a colaborat cu vedetele timpului și a reușit să rămână relevantă. Totuși, printre cele mai controversate proiecte ale Loredanei se numără melodia Fericire, o colaborare cu nume sonore din lumea maneliștilor. De câteva sezoane, artista face parte din juruiul emisiunii X Factor.

Nu este prima dată când se află în postura de jurat. Din anul 2011, până în 2017, a jurizat în emisiunea Vocea României. În 2002, vocea ei a putut fi auzită coloana sonoră a telenovelei Inimă de țigan.

Cum arată Loredana Groza nemachiată

La televizor sau pe rețelele de socializare, Loredana Groza pare mai tânără cu 30 de ani. Cu toate acestea, în pozele surprinse de către paparazzi i se vede vârsta reală. Pe lângă machiaj, fotografiile de pe Instagram sunt editate cu ajutorul filtrelor care schimbă fizionomia feței. Nu este însă prima dată când Loredana Groza apare nemachiată.

În 2019, pe timp de vară, artista a renunțat la machiajele stridente și a postat pe rețelele de socializare o poză fără machiaj. Prin această postare, Loredana dorea să promoveze naturalul. Mulți fani o admiră pentru felul în care arată, în timp ce alții o acuză ca are operații estetice. Vedeta neagă aceste acuzații și spune că singura operație pe care și-a făcut-o a fost operația pentru deviație de sept. În schimb, Loredana apelează la tratamente ce mențin fermitatea pielii și nu sunt dureroase.

Loredana Groza are 51 de ani, dar se menține tânără apelând la tratamente ce mențin fermitatea pielii. Tratamentele nu sunt dureroase, vedeta având timp să posteze și pe rețelele de socializare. Deși este apreciată pentru felul în care arată, mulți internauți o și critică, spunând că nu o mai recunosc din cauza operațiilor estetice.

Loredana Groza, cadou pentru fanii de pe rețelele sociale

Deși unii o critică pentru postările de pe rețelele de socializare, se pare că Loredana trăiește viața la maxim. Artista se simte bine în pielea ei și acest lucru se vede și în felul în care pozează. Într-una dintre cele mai recente postări, artista poartă un body negru, mulat și decupat de sus până jos. În alte postări, Loredana Groza poartă rochii decoltate, colanți sau costume de baie care îi pun în evidență atuurile fizice.

În timpul liber, călătorește în locații în care unii doar visează să ajungă. Atunci când se afla în Franța, Loredana a postat un InstaStory în care se lăuda cu abdomenul lucrat. Poza era făcută în oglinda unui lift. În cadrul unei gale organizate la Ateneul Român în scopuri caritabile, Loredana a făcut furori atât pe scenă, cât și pe rețelele de socializare. În această zi specială, vedeta a ales să poarte o rochie lungă, mulată și cu bustul la vedere. Bineînțeles, atunci când a urcat pe scenă, ținuta ei a atrat toate privirile și numeroase persoane au admirat-o pe Loredana pentru frumusețea sa.

Într-o altă postare în care purta un body de piele, Loredana își cucerea fanii cu priviri senzuale și machiaj realizat de make up artiști profesioniști. În plan personal, ea este căsătorită cu Andrei Boncea și au împreună o fiică, Elena Boncea, care îi seamănă foarte bine. Iar în ciuda comentariilor negative, Loredana Groza, fie că este machiată sau nemachiată, este de părere că felul în care se simte este cel mai important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *