Prima pagină » Cancan » Loredana Groza își surprinde fanii cu poze nud la vârsta de 52 de ani. Cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă

Loredana Groza își surprinde fanii cu poze nud la vârsta de 52 de ani. Cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă

27 iun. 2022, 11:10, 1 ,
B, , h, , în Cancan

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Loredana Groza, își surprinde fanii cu poze nud la vârsta de 52 de ani. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Aceasta s-a afișat de-a lungul timpului în ținute îndrăznețe și a încins imaginația multor bărbați. Loredana Groza a fost și este mereu în atenția publicului, remarcându-se de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Iată cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă.

Loredana Groza face furori cu poze nud la vârsta de 52 de ani

Celebra cântăreață Loredana Groza se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta sa și încinge imaginația multor bărbați. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Vedeta are o carieră impresionantă în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

De-a lungul timpului, Loredana Groza a pozat în ipostaze incendiare, fiind protagonista unor pictoriale provocatoare. Cântăreața a apărut și într-o celebră revistă pentru bărbați și a făcut furori cu fotografiile îndrăznețe.

Mai mult, celebra artistă este extrem de activă și pe rețelele de socializare. Pe Instagram aceasta s-a afișat de mai multe ori goală și lipsită de inhibiții, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Cu toate acestea, Loredana Groza a avut parte și de criticile unora, fiind sancționată pentru ipostazele în care se fotografiază. Artista își asumă fiecare capitol din viața sa și nu regretă aparițiile sale incendiare.

„Mă bazez pe ideile mele, pe flerul meu și imaginația mea. Nu vine nimeni să-mi spună ce să fac. Bune sau rele sunt deciziile mele, sunt alegerile mele și le fac extrem de natural fără să fiu obligată de cineva.”, a declarat artista.

Loredana Groza și-a surprins recent admiratorii din mediul online cu fotografii incendiare în costume de baie sexy. Artista se mândrește cu formele sale fără cusur și pozează lipsită de inhibiții.

Printre vedetele care au pozat nud se află și Andreea Antonescu. Aceasta a apărut goală într-o celebră revistă pentru bărbați și a pus pe jar inimile bărbaților. Și iubita lui Smiley, Gina Pistol, a pozat în Playboy, însă a avut parte de critici dure după pictorialul provocator.

Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza se mândrește cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în public. Artista arată spectaculos și se mândrește cu formele sale voluptoase. Vedeta a trecut de-a lungul timpului prin transformări fizice spectaculoase, iar gurile rele au acuzat-o că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta atât de bine.

Loredana Groza a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

,,Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi.”, a precizat vedeta.

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza arată spectaculos și își surprinde fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă își asumă fiecare apariție incendiară și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

Comentarii
  • da…cine nu isi aminteste cum aratai acum 5-10 ani, cine nu te intalneste pe strada…da…poate sa iti creada balivernele…ai operatii de indreptare la greu, care nu au nici o legatura cu ritualurile tale zilnice. Alea iti aduc o stare de bine, de relaxare…dar in nici un caz nu iti schimba trasaturile fetei sau iti ridica si umfla sanii. Fii serioasa si acceptati varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024