Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, ipostaze sexy controversate pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre relația cu Nick Casciaro

Loredana Groza, ipostaze sexy controversate pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre relația cu Nick Casciaro

17 ian. 2022, 11:13,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Loredana Groza, a apărut recent în ipostaze sexy controversate pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare, însă aparițiile incendiare au provocat discuții în mediul online. 

Loredana Groza a devenit în ultima perioadă protagonista unui scandal în showbiz-ul autohton după ce au apărut numeroase zvonuri în presă. S-a spus că vedeta se află la un pas de divorț după ce a fost surprinsă de mai multe ori în ipostaze extrem de apropiate alături de Nick Casciaro, câștigătorul emisiunii „X Factor.” Iată ce spune frumoasa artistă despre relația cu Nick Casciaro.

Loredana Groza, extrem de sexy la 51 de ani

Frumoasa vedetă Loredana Groza a provocat recent controverse în spațiul public după ce s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy. Dincolo de aprecierile internauților, au existat numeroase critici și replici dure. 

Vedeta a fost sancționată pentru ipostazele incendiare de pe rețelele de socializare. Fotografiile cu îndrăgita cântăreață care își etalează formele perfecte au atras atenția tuturor. Cu toate că a provocat discuții aprinse printre internauți, Loredana Groza își asumă pictorialul extrem de sexy și este mândră de silueta sa. 

La vârsta de 51 de ani, Loredana Groza atrage privirile tuturor și nu ezită să își pună în evidență fizicul de invidiat. Recent, vedeta s-a pozat în lenjerie intimă, ciorapi de plasă și tocuri și a făcut furori în mediul online.

Celebra artistă a mărturisit în repetate rânduri că nu are operații estetice și este mândră de formele sale. Cu toate acestea, unii internauți au fost de părere că diva a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, dar nu recunoaște.

În cadrul unui interviu, Loredana Groza a vorbit despre cum se menține în formă, negând cu vehemență că ar avea vreo intervenție estetică.

,,Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…”, a declarat aceasta.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare este Mihaela Rădulescu. Aceasta a pozat nud la vârsta de 52 de ani, spre surprinderea tuturor.

Frumoasa Delia Matache a fost, de asemenea, protagonista unor controverse în mediul online după ce a postat fotografii incendiare pe rețelele de socializare. 

Ce spune frumoasa artistă despre relația pe care o are cu Nick Casciaro

Loredana Groza este în atenția publicului după ce a fost surprinsă în ipostaze apropiate alături de Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor.” Cei doi au provocat controverse în lumea mondenă după ce s-au afișat împreună la mai multe evenimente.

Mai mult, aceștia nu au dorit să ofere prea multe detalii despre zvonurile apărute în presă că ar avea o relație, ceea ce a stârnit și mai multe controverse. 

Recent, au apărut presupuneri că frumoasa artistă se află la un pas de divorț. Loredana Groza este căsătorită de mai mulți ani cu Andrei Boncea, fiind mereu răsfățată de soț. De nenumărate ori frumoasa cântăreață a vorbit despre secretele căsniciei longevive alături de partenerul ei de viață. 

În pofida zvonurilor apărute în presă, Loredana Groza s-a afișat în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare, spre surprinderea tuturor.

Loredana Groza a vorbit în cadrul unei emisiuni despre relația pe care o are cu Nick Casciaro, oferind detalii surprinzătoare. Frumoasa vedetă a recunoscut că au petrecut sărbătorile de iarnă împreună și  a participat la petrecerea organizată de Nick Casciaro cu ocazia zilei lui de naștere. 

,,Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală.”, a declarat aceasta.

Vedeta a precizat că are o relație apropiată cu Nick Casciaro, însă a negat cu vehemență zvonurile apărute în presă.

La rândul lui, Nick Casciaro a oferit detalii inedite despre Loredana Groza, dezvăluind ce relație există între ei. 

,,E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK.”, a mărturisit câștigătorul „X Factor.”

O altă vedetă din showbiz-ul românesc care a ajuns protagonista unui scandal de amploare este Corina Caciuc. Aceasta s-a afișat în ipostaze surprinzătoare pe Instagram alături de Laurențiu Reghecampf.

Loredana Groza a provocat controverse în lumea mondenă după ce a apărut în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Recent, frumoasa artistă s-a fotografiat în ținute incendiare, spre surprinderea tuturor. În pofida zvonurilor apărute în presă că ar fi la un pas de divorț, aceasta se bucură de celebritate și face furori ori de câte ori apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *