Prima pagină » Cancan » Loredana Groza înainte și după operațiile estetice. Ce spune celebra artistă despre transformările fizice prin care a trecut

Loredana Groza înainte și după operațiile estetice. Ce spune celebra artistă despre transformările fizice prin care a trecut

04 ian. 2023, 10:27,
BZI.ro, în Cancan

Loredana Groza a fost deseori criticată pentru modul în care arăta înainte și după operațiile estetice. Îndrăgita cântăreață neagă faptul că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a ajunge la înfățișarea mult dorită. Vedeta arată spectaculos la vârsta sa și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare. Iată ce spune celebra artistă despre transformările fizice prin care a trecut de-a lungul timpului.

Loredana Groza înainte și după operațiile estetice

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Celebra cântăreață are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta se bucură din plin de viață și face furori cu fizicul de invidiat și ținutele sexy.

Deși artista a trecut în ultimii ani prin transformări fizice uluitoare, aceasta neagă faptul că ar avea operații estetice. Nu de puține ori, internauții au criticat-o pe Loredana Groza că ar fi exagerat cu intervențiile de la nivelul feței. Cântăreața a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și care sunt regulile pe care le respectă pentru a avea o siluetă fără cusur.

,,Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. (…)

La mâncare, dacă nu e ceva să îmi placă cu adevărat și să aibă nutrienți, mai bine nu mănânc. Pentru că orice băgăm în noi, mai mult sau mai puțin, mai încolo se răzbună. (…) Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 52 de ani, Loredana Groza se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Cântăreața a făcut furori și în tinerețe cu formele sale voluptoase și aparițiile îndrăznețe.

Cum reușește să se mențină în formă celebra cântăreață

Loredana Groza este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Aceasta arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare ori de câte ori are ocazia. Deși a fost acuzată că are prea multe operații estetice, vedeta neagă faptul că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Cântăreața nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se declară mulțumită de modul în care arată.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. (…)

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine.”, a declarat artista.

Loredana Groza a trecut în ultima vreme prin schimbări fizice uluitoare, însă neagă faptul că ar avea operații estetice. Celebra cântăreață arată spectaculos la vârsta de 52 de ani și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *