Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur. Cum arată „cuibușorul” star-ului de la Bollywood

Loredana Groza, în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur. Cum arată „cuibușorul” star-ului de la Bollywood

25 ian. 2024, 14:00,
BZI.ro, în Cancan

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea, au mers în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur și susține că aceștia trăiesc ca o familie. Astfel, celebra artistă a publicat mai multe imagini din „cuibușorul” star-ului de la Bollywood. Loredana Groza și fiica ei se află în India, iar vacanța lor a devenit astfel și mai frumoasă.

Loredana Groza se află în India, alături de fiica ei, Elena Boncea, iar vacanța a devenit și mai frumoasă pentru cele două, după ce s-au întâlnit acolo cu Iulia Vântur. Frumoase, zâmbitoare, bucuroase de revedere, Lori și Iulia au cucerit Internetul cu fotografiile publicate pe Instagram.

Loredana Groza, în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur

Imagini de colecție din casa lui Salman Khan! Loredana Groza și fiica ei, Elena, au vizitat-o pe Iulia Vântur în India și au fost invitate de starul de la Bollywood în locuința lui din Mumbai. Mesajul Loredanei lasă clar de înțeles că românca noastră și celebrul actor sunt ca o familie.

Miercuri, 24 ianuarie, Lori a publicat câteva poze din casa lui Salman Khan, alături de un mesaj care nu lasă loc de interpretări.

„Vă mulțumesc, Iulia Vântur și Salman Khan pentru găzduire, pentru primirea voastră călduroasă. Casa voastră e atât de primitoare. Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ne-ați îngreunat întoarcerea acasă”.

În imagini apar Loredana și fiica ei, alături de Salman Khan și Aayush Sharma, actor indian și totodată cumnatul lui Salman. Aayush Sharma este căsătorit din 2014 cu Arpita Khan, sora mai mică a lui Salman. Într-o altă poză, despre care care se vede clar că este făcută în același loc și în aceeași seară, apare și Iulia Vântur alături de Lori și de fiica acesteia.

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia pleacă singură în India, iar de acolo începe să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood.

În 2014, Iulia dansează, deja, în pelicula “O Teri”, în care joacă Salman Khan, iar în noiembrie 2014 își fac apariția împreună la nunta Arpitei Khan, sora mai mică a lui Salman. În februarie 2016, paparazzi surprind cea mai râvnită poză: Iulia, „topită” în brațele lui Salman. Românca filma pe atunci „Ferma vedetelor” (Pro TV), dar a dat o fugă în Dubai, acolo unde Salman lucra la pelicula “Sultan”. Pe 25 februarie 2016 presa a publicat fotografiile cu Salman și Iulia, îmbrățișați, sărutându-se la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *