Prima pagină » Actualitate » Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”

Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”

28 oct. 2024, 08:03,
în Actualitate

Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete. Marea artistă făcut show în podcastul lui Bobiță, pe Youtube. Cântăreața a glumit și i-a cerut comediantului dolari pentru a dansa twerk, însă el nu a avut și i-a oferit în schimb euro. Până la urmă, artista s-a urcat pe masă și a dansat.

Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a avut-o invitată pe Loredana Groza în podcastul său de pe Youtube, la „DA BRAVO!”. Cei doi au început prin a povesti despre cariera impresionantă a cântăreței, care celebrează 40 de ani pe scenă.

„În titulatura oricărei dive intră și anii de carieră, nu? Că nu poți să fii divă nefăcând nimic”, i-a spus comediantul.

Loredana, care pozează mereu fără inhibiții, a precizat că în titulatură de divă există și ceva negativ, dar s-a obișnuit să fie catalogată astfel.

„Sigur! Cred că există și o conotație de multe ori negativă referitor la cuvântul ăsta, divă. Cum e și la vedetă, star, în fine. Dar până la urmă este o stare, să fii în starea de divă. Nu e o stare ușoară, dar trebuie să ai niște numere pe care le bifezi”, a spus Loredana Groza.

Marea cântăreață și-a invitat fanii la concertul ei de la Sala Palatului, care celebrează cei 40 de ani de carieră.

„Sunt primul artist român care a concertat în această sală după Revoluție”, a menționat artista, care a vorbit despre multe momente din cariera ei în podcastul lui Mihai Bobonete.

După o oră în care a făcut multe dezvăluiri, Loredana Groza a impresionat cu un moment de dans. Mihai Bobonete a întrebat-o pe cântăreață dacă este adevărat că are bară de striptease acasă.

„La un moment dat l-am avut invitat pe Dani Oțil la podcast și ne-a spus că tu ai bară de striptease acasă. Și eu nu am văzut-o, unde era?”, i-a spus Mihai Bobonete.

Loredana, un artist complet

Artista, care face în continaure furori, i-a răspuns în glumă că nu oricine ajunge să o vadă.

„Nu arăt așa, la oricine, trebuie să ai puțin vechime”, a zis râzând Loredana.

Comediantul a dus discuția mai departe și a întrebat-o dacă știe să facă twerk.

Loredana a acceptat provocarea, s-a urcat pe masă și a făcut twerk.

„Da, știu, vrei să îți arăt? Trebuie să mă sui pe masă. Eu doar pe dolari! Îmi place valuta fină, verde! Ai dolari la tine? Cât? Ce nu face o mamă pentru bani! Scoate! I-am promis, asta e! Ce nu fac pentru bani?”, a glumit Loredana Groza, care până la urmă s-a urcat pe masă și a dansat twerk în fața lui Mihai Bobonete.

Altfel, pe 6 decembrie 2024, se lansează filmul „Căsătoria”, regizat de Mihai Bendeac. Loredana Groza recreează pe marile ecrane primul ei moment de glorie: debutul muzical din 1986, când avea doar 16 ani. Loredana interpreta atunci melodia „Mă întreb ce să fac?” (versuri: Marius Țeicu/Eugen Rotaru) în cadrul Festivalului de muzică ușoară de la Mamaia. Artista a devenit rapid cea mai tânără participantă și câștigătoare a marelui premiu din istoria festivalului.

Altfel, Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete, marea artistă făcând twerk în fața comediantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024