Prima pagină » Cancan » Loredana Groza are un soț celebru. Ce spune cântăreața despre partenerul ei de viață

Loredana Groza are un soț celebru. Ce spune cântăreața despre partenerul ei de viață

21 dec. 2021, 15:55,
BZI.ro, în Cancan

Puțini sunt cei care știu că Loredana Groza are un soț celebru. Artista are o carieră impresionantă în muzică, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. Îndrăgita vedetă are o căsnicie frumoasă de 23 de ani, însă a avut parte de-a lungul timpului de momente tensionate în cuplu. Cu toate că Loredana Groza a fost la un pas de divorț, a reușit să depășească situațiile dificile împreună cu soțul ei faimos. Iată ce spune cântăreața despre partenerul ei de viață.

Loredana Groza are un soț faimos în showbiz-ul autohton

La vârsta de 51 de ani, Loredana Groza se bucură de celebritate și de aprecierea publicului. Frumoasa cântăreață continuă să facă furori în lumea mondenă, dar și pe rețelele de socializare. Aceasta postează fotografii în ipostaze provocatoare, spre încântarea admiratorilor. 

Loredana Groza are o carieră de succes pe scena muzicală românească, artista reușind să se reinventeze ori de câte ori a simțit nevoia. Dincolo de faima pe plan artistic, vedeta are un soț devotat și o fiică de care este tare mândră.

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, este producător de filme și nu îi este străină lumea showbiz-ului. Acesta are în palmares mai multe producții de succes precum „Supraviețuitorul”, „Furia”, „California Dreaming”, dar și seriale pentru Pro Tv sau Acasă Tv. 

Loredana Groza s-a căsătorit cu Andrei Boncea în anul 1998, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, scandalurile nu au lipsit din viața celor doi. Puțini sunt cei care știu că soțul celebrei cântărețe a colaborat cu case de producții de la Hollywood. La scurt timp a obținut funcția de Director General al MediaPro Pictures. 

În anul 2014, Andrei Boncea a avut probleme cu legea, fiind anchetat într-un dosar pentru spălare de bani. Dincolo de momentele dificile din viața privată a celor doi, Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă românească.

Ce spune celebra cântăreață despre partenerul ei de viață

Loredana Groza se remarcă la fiecare apariție pe scenă, iar atitudinea și energia debordantă au cucerit imediat publicul. Frumoasa artistă a recunoscut în repetate rânduri că soțul ei a susținut-o în proiectele profesionale și a încurajat-o mereu.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre secretele mariajului ei fericit, dar și cum este partenerul ei de viață dincolo de lumina reflectoarelor.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.. (…)

Andrei e un tip foarte discret și nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blițuri.”, a declarat vedeta.

Loredana Groza a provocat controverse în spațiul public după ce a pozat nud în revistele de profil. Îndrăgita artistă a fost susținută de soțul ei în momentul în care s-a lăsat fotografiată goală. Mai mult, acesta este extrem de mândru de frumoasa lui soție.

La 51 de ani, vedeta arată spectaculos și se menține în formă. Loredana Groza nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață.

Artista se declară o femeie împlinită pe plan profesional și personal, bucurându-se de aprecierea colegilor de breaslă și a fanilor.

„Sunt de 30 de ani pe scenă și, într-o vreme în care toți ascund vârstele, mă mândresc cu fiecare clipă din acești peste 30 de ani. Chiar și cu momentele grele, ele m-au învățat să fiu mai bună.”, a mărturisit aceasta.

Loredana Groza are o carieră de succes în muzică și un soț celebru. În prezent, vedeta este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *