Prima pagină » Cultural » Loredana Groza, apariție controversată la un concert de 1 Mai. Fanii au luat foc! „Scârbos”

Loredana Groza, apariție controversată la un concert de 1 Mai. Fanii au luat foc! „Scârbos”

01 mai 2023, 09:02,
în Cultural

Loredana Groza a avut un program extrem de încărcat în minivacanța de 1 mai. În seara de 29 aprilie, jurata de la X Factor a făcut show în club, unde a purtat ținuta „The Galactic Cowgirl”. Diva a atras imediat toate privirile și a făcut bărbații din public să arunce cu bani în ea!

În timp ce majoritatea românilor au stat în cluburi, la grătare și mici, Loredana Groza a avut concert la Fratelli în Mamaia, unde a atras toate privirile. Cântăreața s-a urcat pe scenă într-o ținută full-black, de piele, cu decolteu generos, dar și cu o deschidere mare spre… dosul său. Cuceriți imediat, bărbații din public au început să arunce cu bani în ea, băgându-i sume mari inclusiv în costum.

Loredana Groza, apariție controversată la un concert de 1 Mai

Nici jurata de la Next Star nu s-a lăsat mai prejos și parcă mai tare căuta să-i înfierbânte pe fani, arătându-le, prin mișcări provocatoare, tot ce are în dotare. Diva a fost filmată și pusă pe rețelele de socializare, unde comentariile nu au fost chiar dintre cele mai prietenoase:

„Nici Loredana nu mai e ce era cândva… E foamete…gata…”, „Scârbos!”, „Are cizme lungi… Loc cât cuprinde”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit vedeta.

La doar o zi după mega-concertul de la Fratelli, cântăreața a urcat pe scena de la Loft Mamaia, unde sute de oameni au venit să o vadă. Petrecerea a ținut ore bune, dar Lori și-a păstrat energia și i-a făcut pe fani să-i tot ceară să mai cânte câte o piesă.

Așadar, se pare că minivacanța de 1 mai a fost extrem de aglomerată pentru vedeta de la Antena 1 care și-a petrecut nopțile pe scenă.

Ce spune tatăl Loredanei Groza despre frumsețea artistei și despre așa-zisele operații estetice

Vasile Groza susține că multe femei sunt invidioase pe frumusețea fiicei sale, supranumită „Madonna de România”, și care, la 53 de ani, arată mult mai bine decât în tinerețe. Tatăl Loredanei Groza susține că frumusețea fiicei sale nu se datorează medicului estetician, ci naturii, care a înzestrat-o cu trăsături deosebite.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a precizat Vasile Groza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`