Prima pagină » Cultural » Loredana Groza apare nemachiată în cel mai nou videoclip. Cum arată vedeta

Loredana Groza apare nemachiată în cel mai nou videoclip. Cum arată vedeta

08 ian. 2024, 09:23, 1 ,
în Cultural

Loredana Groza și-a surprins fanii după ce a apărut nemachiată în cel mai nou videoclip al său. Deși nu a mai avut multe apariții publice, vedeta s-a ocupat mai mult de proiectele sale, atât personale cât și profesionale.

După o perioadă aglomerată cu concerte și evenimente, Loredana a hotărât să se retragă alături de fiica sa în scopul de a-și reîncărca energia. În același timp, artista a lucrat și la o nouă piesă, însoțită, desigur, de un videoclip impresionant.

Loredana Groza, nemachiată în cel mai nou videoclip

Recent, Loredana Groza a lansat videoclipul piesei „Let it burn”, oferindu-le fanilor o surpriză deosebită.

De la începutul videoclipului, Loredana poate fi observată fără nicio urmă de machiaj. La vârsta de 52 de ani, artista a dorit să demonstreze că este la fel de frumoasă ca în debutul carierei sale.

Stând în fața unei oglinzi și începând să își aplice câte puțin make-up, Loredana arată ca o adolescentă, demonstrând că vârsta este doar un număr.

Cântăreața a împărtășit pe contul său de Instagram câteva fragmente din videoclip, inclusiv cele în care apare fără machiaj, ceea ce a stârnit admirația celor care se îngrijesc sau urmăresc pe rețelele de socializare.

„Frumoasă ești, Lory!”, „Superbă”, „Ești frumoasă și sexy”, sunt doar câteva din complimentele primite de Loredana Groza la imaginile publicate.

Loredana Groza, despre despărţirea de Andrei Boncea

În timpul podcastului moderat de Mihai Morar, artista a discutat pentru prima dată despre despărțirea de partenerul cu care a petrecut ani buni. Cântăreața s-a căsătorit cu Andrei Boncea în 1998, iar din relația lor a rezultat o fiică, care acum are 25 de ani. Căsătoria lor părea întotdeauna perfectă, dar acum câțiva ani au apărut semnele ca relația lor se destramă.

Vedeta a renunțat la purtarea verighetei și nu a mai fost văzută alături de producător. Cu toate acestea, acum a ales să abordeze subiectul după două decenii de căsnicie, artista a sugerat că nu are de gând să facă publice anumite lucruri.

Astfel, aceasta mărturisește cu sinceritate că nu îi pasă de ce spun oamenii și că ea știe exact care este adevărul.

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău.

Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

Recent, Loredana Groza a apărut nemachiată în cel mai nou videoclip al său.

Comentarii
  • Nemachiata pe naiba…are machiaj gen nude… nici dansa nu are curaj sa se vada nemachiata. Inainte de interventiile estetice era macar simpatica…acu… bleah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *