Prima pagină » Cancan » Loredana Groza, ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun. Artista a încins rețele de socializare cu postarea ei

Loredana Groza, ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun. Artista a încins rețele de socializare cu postarea ei

13 dec. 2021, 11:29,
în Cancan

Fără doar și poate, Loredana Groza este ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun, dacă ținem cont de postarea ei de pe rețelele de socializare. După pictoriualul de Moș Nicolae, acum artista uimește din nou. Vedeta s-a pregătit de venirea sărbătorilor de iarnă în stilul ei caractersitic și le-a arătat și fanilor cum a împodobit bradul.

Loredana Groza este printre cele mai extravagante și provocatoare vedete din țara noastră. Senzualitatea și farmecul irezistibil sunt doar două dintre atuurile vedetei. La fiecare apariție atât pe micul ecran, cât și pe rețele sociale vedeta blondă reusește să uimească dar și să își surprindă fanii în cel mai plăcut mod.

Artista este pregătită să-l întâmpine pe Moș Crăciun

Cum bine o cunoaștem, celebra artistă Loredana nu putea să nu se pregătească pentru venirea moșului. Vedeta are o relație extrem de strânsă cu fanii ei, de pe rețelele sociale, și împărtășește fiecare moment cu aceștia.

Venirea sărbătorilor de iarnă este un moment extrem de important pentru vedetă, iar împodobirea bradului este un element important, pe care artista nu putea să-l treacă cu vederea. Extravagantă din fire, Loredana Groza a bifat împodobirea bradului în situlul ei caracteristic.

Arista a încins rețele sociale cu o ținută extrem de sexy. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni roșii, o bluză extrem de mulată de culoare albă, care îi punea în valoare bustul generos și cu codițe împletite, Loredana a demostrat, încă o dată, că știe să se pună în valoare și să se afirme.

Loredana Groza, ajutorul de nădejde al lui Moș Crăciun

Cu o astfel de apariție, Loredana Groza reușește să își surprindă fanii. Vedeta este renumită la acest capitol, iar fiecare ținută pe care o poartă este, de cele mai multe ori, apreciată și lăudată de fani.

În videoclipul postat pe rețele sociale, Loredana Groza cântă, dansezează și se bucură ca un copil de venirea Crăciunului. La un moment dat, vedeta a scăpat un glob pe jos și într-o notă umoristică a spus: „Moș Crăciun, te rog, iartă-mă!”.

Vedeta este plină de viață și se bucură de fiecare moment ca un copil. Deși are 51 de ani, Loredana Groza este din ce în ce mai tânără și mai încrezătoare în forțele proprii. Trupul ei pare să nu se fi confruntat cu trecerea timpului, iar energia ei debordantă bine dispune pe toți cei care o înconjoară.

Și totuși, din peisaj pare a lipsi ceva foarte important, tocmai fiica vedetei, Elena Boncea, fapt remarcat și de unii fani. Însă cel mai probabil, întreaga familie va fi împreună de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *