Prima pagină » Cancan » Loredana Groza a pozat nud chiar dacă a trecut de prima tinerețe. La vârsta ei, artista nu are inhibiții

Loredana Groza a pozat nud chiar dacă a trecut de prima tinerețe. La vârsta ei, artista nu are inhibiții

05 nov. 2021, 14:39,
BZI.ro, în Cancan

De-a lungul carierei, Loredana Groza a pozat nud pentru diferite reviste celebre. Chiar și astăzi, la vârsta de peste 50 de ani, artista își ia prin surprindere fanii cu postări incendiare pe conturile de socializare. Cu toate ca se menține bine la anii pe care îi are, câteodată artista apeleză la Photoshop pentru a-și îmbunătăți fotografiile.

Talentul Loredanei Groza a fost descoperit în cadrul festivalului Cântarea României de la Focșani. Atât părinții săi, cât și Dumitru Moroșan și Jolt Kerestley au susținut-o și au ajutat-o să își îndeplinească visul. După peste 35 de ani de carieră, artista mărturisește că este greu să reziști atât de mult timp într-un domeniu competitiv și schimbător.

Cu toate acestea, Loredana Groza consideră că natura sa competitivă i-a oferit un avantaj. Indiferent de probleme, fanii săi au ocupat primul loc, iar susținerea lor au motivat-o să meargă mai departe.

Loredana Groza pozează nud de parcă ar fi o adolescentă

Loredana Groza profită din plin de perioadele libere, în care nu are spectacole sau filmări. Aceasta călătorește în locuri exotice precum Maldive sau Mexic. Deși se relaxează și se bucură de soare, Loredana nu uită să posteze pe rețelele sociale.

Recent, aceasta a postat o poză care a stârnit deopotrivă criticile și admirația fanilor. În acea poză, se afla în cadă și era acoperită doar de spumă. Unii urmăritori au comentat că, dacă artista va continua așa, se așteaptă ca în curând să o vadă pozând în reviste pentru adulți. Ceea ce nu știu aceștia este că Loredana Groza deja a colaborat cu Playboy, în 2000.

Acesta a fost cel mai controversat moment din cariera artistei și a fost răsplătit cum se cuvine, cu 10.000 de euro. Pozele au fost făcute în Santorini, din Marea Egee. Despre acel pictorial, Dan Silviu Boerescu (editorul revistei de la acea vreme) a mărturisit că negocierile cu Loredana Groza au durat jumătate de an.

Pe lângă ședințele foto din curtea unei mânăstiri din Grecia, artista a mai pozat și în București. O altă revistă celebră pentru care îndrăgita artistă a pozat în pictoriale incendiare este revista Tango. În numărul din luna iulie 2008, cititorii au putut vedea poze în care Loredana poza nud, în ipostaze materne.

Loredana Groza, o artistă completă la vârsta maturității depline

Cu fiecare piesă lansată, Loredana Groza de reinventează și suprinde publicul prin aparițiile sale. În televiziune, artista a debutat la 14 ani, în emisiunea Steaua fără nume, de pe TVR. Într-un interviu pentru o publicație românească, Loredana a dezvăluit secretul succesului său.

„Mă bazez pe ideile mele, pe flerul meu și imaginația mea. Nu vine nimeni să-mi spună ce să fac. Bune sau rele sunt deciziile mele, sunt alegerile mele și le fac extrem de natural fără să fiu obligată de cineva. Mă implic de la compunerea, orchestrarea cantecelor, look-urile pe care le creez, postările pe Facebook și Instagram, în absolut tot”, a declarat Loredana Groza.

În plan personal, Loredana se poate declara o femeie împlinită, ea având o fiică superbă, Elena Boncea, care îi seamănă foarte mult. Iar mariajul ei cu producătorul Andrei Boncea durează de peste 23 de ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.

Totuși, ca orice femeie, are complexe de ordin fizic însă consideră că lucrurile care ne complexează ne fac unici. Așadar, chiar și la 50 de ani, Loredana Groza se simte bine în pielea ei și nu ezită să pozeze nud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *