Prima pagină » Actualitate » Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO

Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO

19 iul. 2024, 08:04, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La vârsta de 54 de ani, artista demonstrează că frumusețea și senzualitatea nu au vârstă. Cântăreața a captat atenția pe rețelele de socializare pozând într-un mod sexy pe plajă. Imaginile ei în costum de baie și îmbrăcăminte sumară au stârnit nu doar priviri, ci și inimile fanilor săi.

Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie!

Loredana Groza a fost mereu o prezență extraordinară, aparițiile în ținute sexy și provocatoare fiind cunoscute și adorate de fanii săi. În timpul concertelor, cântăreața adoptă mereu outfit-uri îndrăznețe și nu se sfiește să-și expună corpul. Cu toate acestea, chiar și în lumina acestei atitudini, postările recente ale Divei pe rețelele sociale au stârnit o reacție aparte. În timpul vacanței sale la mare, Loredana a captat toate privirile pe plajă, demonstrând că vârsta este pur și simplu un număr.

Loredana Groza impresionează cu o siluetă impecabilă, iar deși unele voci critice atribuie aceasta intervențiilor estetice, cântăreața are o altă perspectivă. Recent, artista și-a făcut apariția într-un costum de baie albastru care subliniază perfect formele ei.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie. Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva“, a spus Loredana Groza.

Cum reușește să se mențină în formă

Modul în care arată Loredana Groza a fost îndelung comentată în ziarele de cancan din România. În timp ce artista declară că până acum nu a apelat la nicio intervenție estetică, mulți sunt cei care o contrazic și spun că magia medicului estetician se vede din plin pe chipul ei. Însă, artista nu ține cont de cârcotași și spune că aspectul ei fizic se datorează eforturilor pe care le face pentru a se menține în formă.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi“, a menționat Loredana.

Artista a precizat că secretul ei este faptul că duce o viață foarte disciplinată.

„Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect”, a menționat Loredana Groza, care a făcut furori, în costum de baie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024