Prima pagină » Cultural » Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea. Primele declarații ale tatălui cântăreței cu privire la acest subiect

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea. Primele declarații ale tatălui cântăreței cu privire la acest subiect

27 mart. 2023, 11:30,
BZI.ro, în Cultural

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea, iar tatăl artistei a făcut primele declarații oficiale despre acest subiect. Relația celor doi a fost pusă ani la rândul sub semnul întrebării de către toți apropiații acestora.

Aceștia nu s-au mai afișat împreună și au trăit vieți separate, însă au păstrat aparențele de dragul fiicei lor, Elena Boncea, în vârstă de 25 de ani.

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea

După toate zvonurile apărute în presă de-a lungul timpului, Vasile Groza, tatăl artistei a făcut primele declarații oficiale pe baza acestui subiect. Bărbatul a confirmat zvonurile și a adus o serie de lămuriri cu privire la divorțul celor doi.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza, citat de Cancan.ro.

Totodată, tatăl artistei a ținut să aducă o serie de precizări în legătură cu operațiile estetice ale vedetei.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a explicat Vasile Groza.

Când ar fi avut loc ruptura dintrel Loredana Groza și Andrei Boncea

Cei și-ar fi spus adio în anul 2019, și potrivit unor zvonuri, aceștia ar fi încercat să își refacă viața separat.

Loredana Groza ar fi fost apropiată de Nick Casciaro, un italian care a câștigat, în 2021, o competiție muzicală cunoscută, iar Andrei Boncea ar avea o relație cu Aida Economu, o actriță în vârstă de 37 de ani.

Cuplul a fost cununat de Florin Călinescu

Actorul Florin Călinescu a fost și nașul de botez al fiicei lor.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza, într-un interviu pentru jurnalul.ro

După o relație de peste 24 de ani, Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat.

Comentarii
  • NUUUu… e doar mega injectata…ca om fi noi asa prosti si chiori …daca vezi pozele de acum 10 ani si astea de acum…abia mai seamana. Ca a scapat din legatoare, ne-am dat seama de cand a inceput sa stea cracita peste tot….Arata ca Dragusanca, din ratusca urata s-a transformat in cea de plastic.

  • Nuuuuuuuu nu are este normal cu virsta sa te schimbi dar schimbarile ei sint foarte evidente si cam exagerate. Nu e necesar sa dea explicatii, e problema ei………..

    I

  • Nu ma intereseaza subiectul. Ce ma intereseaza este sa aflu ce cauta subiecte de acest gen la sectiunea Cultural???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *