Prima pagină » Actualitate » Loredana, criminala de la Mangalia, și-a recuperat bagajul în care și-a pus prietena decedată – VIDEO
Loredana, criminala de la Mangalia, și-a recuperat bagajul în care și-a pus prietena decedată - VIDEO

Loredana, criminala de la Mangalia, și-a recuperat bagajul în care și-a pus prietena decedată – VIDEO

09 aug. 2023, 09:00,
în Actualitate

În imaginile de pe camerele Primăriei Mangalia este surprins un moment înfiorător. Este proba prețioasă care le-a indicat anchetatorilor că făptașa este o femeie.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietena, Loredana a chemat un taxi și a cerut să o ducă la Vaslui.

Imaginile de groază ale crimei din Saturn, surprinse de camerele de supraveghere. Loredana a recuperat bagajul în care și-a pus prietena moartă

Taximetristul a refuzat, dar a vorbit cu un coleg care a vrut să facă acea cursă. Pe drum spre următorul taxi, criminala s-a răzgândit însă și a cerut să fie lăsată la parcul Toşca din Mangalia. Traseul mașinii de taximetrie a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Aceleași camere, ce sunt administrate de Primăria Mangalia, au surprins, la ora 4.30, momentul în care taximetrul parchează în dreptul parcului.

Șoferul de taxi, serviabil, o ajută pe față să descarce trolerul cu cadavrul, din portbagaj. Chiar a întrebat-o ce cară în troler de este atât de greu, iar Loredana i-a răspuns că a cumpărat cărți și rechizite. Momentul în care Loredana târăște bagajul spre bancă nu este surprins pe filmări. Este filmată însă după ce o abandonează pe Alina, sub banca, și pleacă cu geanta victimei spre hotel. Își dă seama că trolerul a rămas deschis, îl aranjează și pleacă mai departe.

Deși purta un hanorac cu glugă trasă, oamenii legii și-au dat seama imediat, după modul în care mergea, că este vorba de o femeie. După ce și-a abandonat prietena în parc, sub bancă, ea a plecat pe jos, căutând un loc unde să arunce cuțitul, probă ce a fost recuperată de polițiști.

La ora 5.30, trupul Alinei a fost găsit de un pescar, care a strigat după ajutor și a fost auzit de doi băieți de la parcare. În timp ce polițiștii intrau în alertă, Loredana a revenit în cameră plină de sânge. A făcut curat, apoi a plecat la muncă, la hotelul unde era angajată, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acolo au găsit-o polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *