Prima pagină » Cancan » Loredana Chivu şi-a dus bolidul de 300.000 de euro pe uliţele din Lunguleţu. Sătenii au rămas cu gura căscată

Loredana Chivu şi-a dus bolidul de 300.000 de euro pe uliţele din Lunguleţu. Sătenii au rămas cu gura căscată

26 apr. 2021, 10:22,
în Cancan

Face ce face şi atrage atenţia cu fiecare mişcare pe care o face în spaţiul public. De această dată, Loredana Chivu şi-a dus bolidul de 300.000 de euro pe uliţele din comună natală. Evident, maşina a rupt gura târgului iar o vecină a rămas gu gura căscată când a văzut asemenea bolid pe străzile din sat.

Loredana Chivu şi-a dus bolidul de 300.000 de euro pe uliţele din Lunguleţu

Loredana Chivu i-a lăsat masca pe sătenii din Lunguleţu, după ce s-a afişat pe uliţa cu bolidul sau de 300.000 de euro. Lamborghini-ul se pare că a impresionat pe toată lumea, de vreme ce o vecină a rămas cu gura căscată atunci când l-a văzut.

Loredana Chivu a plecat să dea o tură în satul natal, Lunguleţu, cu noul ei bolid de lux.

Cum pe uliţe sătenii nu prea sunt obişnuiţi să vadă asemenea maşini luxoase, blondina a rupt gura târgului şi le-a arătat tuturor bijuteria pe patru roţi, aşa că nu este de mirare că, în timpul unui story postat de Loredana chiar pe contul ei de Instagram, o vecină a rămas cu gura căscată şi s-a uitat luuuung după bolidul ei de lux căruia, apropo, i-a schimbat culoarea şi l-a personalizat puţin.

Loredana Chivu a ales să colanteze maşina de lux în culoarea portocaliu, astfel încât bolidul să fie un pic mai feminin.

Loredana a spus totul despre milionarul din Arad: ”Nu este însurat!”

Cine este afaceristul din Arad care-i face cadouri Loredanei? O maşină de nu mai puţin de 380.000 de euro şi-a achiziţionat, de curând, Loredana Chivu, iar zvonurile au început să curgă. Un bărbat misterios i-ar fi făcut spectaculosul cadou, maşina visurilor! În platoul de la Antena Stars, Loredana a ţinut să spună, din start, că bărbatul nu este însurat, aşa cum s-a vorbit pe la colţuri.

Tot ea a mai spus că, momentan, nu este o relaţie de iubire între ei, ci încă se afla în perioada de tatonare.

”Există mai mulţi pretendenţi în viaţa mea. Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relaţie serioasă. Momentan, încă tatonam terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soţ, îl iau de mână şi îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulţi bărbaţi. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alţi pretendenţi. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos şi asta mi-a atras atenţia”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o

Pentru fosta asistenta a lui Dan Capatos urmează zile grele, scriu cei de la cancan.ro. Recuperarea după operaţia estetică nereuşită va fi una destul de dificilă. Aceasta nu a dorit să vorbească public despre problemele de sănătate, pentru că a fost profund afectată de tot ce i s-a întâmplat.

Din cauza operaţiei la fese, Loredana Chivu a fost la un pas să plătească cu viaţa, au precizat surse din anturajul ei pentru publicaţia amintită mai sus.

“S-a chinuit cu 11 operaţii ca să îşi scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face şi ea într-o perioadă mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune şi încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău psihic şi mai sunt şi oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, au spus acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *