Prima pagină » Cancan » Loredana Chivu se confruntă cu grave probleme de sănătate. „Situaţia nu este tocmai roz”

Loredana Chivu se confruntă cu grave probleme de sănătate. „Situaţia nu este tocmai roz”

18 oct. 2020, 17:28,
în Cancan

Loredana Chivu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Mai exact ea a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor dureri puternice la spate. Cadrele medicale i-au transmis că are pietre la rinichi şi i-au prescris un tratament.

În urmă cu câteva zile, Loredana Chivu a ajuns de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri groaznice în spate. Odată ajunsă pe mâinile medicilor, aceştia au informat-o că are pietre la rinichi şi i-au prescris un tratament medicamentos.

Loredana Chivu se confruntă cu grave probleme de sănătate

Se pare că blondina nu are o stare foarte bună, în ultima vreme ajungând tot mai des la spital, din cauza mai multor probleme pe care le-a suferit în ultima perioadă.

Loredana Chivu a ajuns din nou pe patul de spital, acolo de unde şi-a ţinut la curent fanii. Ea a specificat că are probleme de sănătate, însă medicii i-au recomandat un tratament. Din nefericire, Loredana Chivu ar putea suferi şi o intervenţie chirurgicală.

Totul a început în urmă cu două zile când am simţit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant şi a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, şi m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă şi am luat hotărârea de a merge la urgenţă.

„Acolo mi s-a dat şi diagnosticul. Am pietre la rinichi şi o piatră s-a deplasat din zona rinichiului şi astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respiraţia. Am ajuns acolo, au început toate investigaţiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. Am stat cam 7 ore la urgenţă, medicii mi-au dat un tratament şi mi-au spus că situaţia nu este tocmai roz. Dacă, doamne fereşte nu o elimin cu tratamentul medicamentos, o să trebuiască să ajungem la operaţie”, a spus fosta asistenta tv, pentru Antena Stars.

Şi-a pus silicoane de 2 kilograme

În urmă cu câteva luni, Loredana Chivu a trecut din nou pe la medicul estetician. Ea a dezvăluit că a trecut de la implanturile de 800 la implanturile de 1.050.

„Mi-am pus sâni şi mi-am făcut o liposucţie. Sunt foarte bandajata şi nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aş scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aş lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, dezvăluia Loredana Chivu, imediat după operaţii.

După cele două intervenţii, blondă a recunoscut că are dureri groaznice. Vedeta s-a confesat prietenilor virtuali şi a spus că absenţa de pe conturile de socializare se datorează stării ei de sănătate nu tocmai bună.

„Eu am cearcăne pentru că încă stau în recuperare de la operaţia pentru lipo (n.r liposucţie). Credeam că o să stau mai puţin, dar se pare că este destul de grav. Dar abia aştept să vă arăt rezultatele, abia aştept să le văd şi eu. Dacă am lipsit de pe story am lipsit din această cauză pentru că nu m-am simţit tocmai cel mai bine, dar o să mă simt”, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *