Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Chivu s-a despărțit de partener după ce s-a logodit! Blondina primise un inel de 90.000 de euro

Loredana Chivu s-a despărțit de partener după ce s-a logodit! Blondina primise un inel de 90.000 de euro

07 mart. 2023, 23:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Chiar dacă părea mai fericită ca niciodată, Loredana Chivu s-a despărțit de partener după ce s-a logodit. Blondina primise un inel de 90.000 de euro de la bărbatul în brațele căruia părea cea mai împlinită femeie.

Vestea că Loredana Chivu s-a despărțit de iubit a șocat showbiz-ul românesc. Blondina a postat pe InstaStory un mesaj prin intermediul căruia a mărturisit că este singură.

Loredana Chivu s-a despărțit de iubit

Loredana Chivu era îndrăgostită și era în culmea fericirii. La petrecerea de ziua ei, vedeta s-a logodit, iar iubitul ei i-a oferit un un inel de peste 90.000 de euro.

Deși părea că totul era roz în povestea ei de iubire, mai ales pentru că înainte nu a trecut prin cele mai frumoase momente, iată că blondina nu s-a bucurat prea mult de relație, asta pentru că s-a ajuns la despărțire.

În mesajul ei, vedeta a dat de înțeles că ea a a decis să se despartă de iubitul ei, dar susține că este foarte fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

„Sunt singură! Sunt fericită, pentru că sunt singură prin alegere, nu din întâmplare”, așa arată mesajul postat de Loredana Chivu pe InstaStory.

Vedeta a ajuns de urgență la spital

Loredana Chivu a trecut prin clipe de coșmar în ultima perioadă. Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor și i-a anunțat pe fanii ei că se confruntă cu o problemă la rinichi.

„Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare…tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine…revin curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Loredana Chivu.

Blondina și-a îngrijorat fanii, dar a ținut să le mărturisească ulterior că nu este vorba despre o problemă gravă. Loredana Chivu se simte mai bine și a primit numeroase mesaje din partea internauților.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *