Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Chivu, mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă TV a fost cerută în căsătorie

Loredana Chivu, mai fericită ca niciodată. Fosta asistentă TV a fost cerută în căsătorie

19 iun. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Loredana Chivu și Sorin Nicolescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că între ei totul merge ca pe roate și au chiar planuri serioase pentru viitor. Chiar dacă de-a lungul timpului au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, recent blondina a anunțat că partenerul ei de viață a cerut-o în căsătorie.

Loredana Chivu traversează una dintre cele mai fericite etape din viața sa.

Loredana Chivu și Sorin Nicolescu s-au logodit

Fosta asistentă iubește și este iubită la rândul ei, iar în urmă cu puțin timp a anunțat că Sorin Nicolescu i-a adresat marea întrebare. Fostul soț al Andei Adam și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Loredana Chivu. Blondina a acceptat, iar acum mărturisește că ea și partenerul său de viață au planuri importante pentru viitor.
Mai mult decât atât, vedeta spune că ea de-a lungul timpului ea și logodnicul său au fost nevoiți să treacă prin multe provocări și situații dificile, însă au rămas întotdeauna alături unul de celălalt.

„Când doi oameni se iubesc cu adevărat, este foarte valabilă vorba aceea: la bine și la râu. În cazul nostru chiar am trecut prin multe situații grele, iar acest lucru nu a făcut decât să ne întărească relația.(…)

Noi avem foarte multe planuri legate de relația noastră. Am primit si inelul din partea lui, lucrurile sunt destul de serioase. Ne înțelegem din ce în ce mai bine. Ne-am cunoscut reciproc familiile. Mama mea este fericită atunci când eu sunt fericită. Orice părinte se bucură atunci când copilul lui este liniștit și fericit alături de cineva”, a mărturisit Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

Blondina spune că nu vrea să apară în luminile reflectoarelor

Cu toate acestea, Loredana Chivu și Sorin Nicolescu au preferat să-și trăiască relația departe de ochii curioșilor. Blondina spune că nu vrea să apară în luminile reflectoarelor și nici nu simte nevoia de validare din partea altor persoane. Vedeta mărturisește că este extrem de fericită alături de logodnicul ei, acesta fiind doar unul dintre motivele pentru care a preferat să păstreze tăcerea și să nu vorbească despre povestea lor de dragoste.

„Lucrurile sunt din ce în ce mai frumoase între mine și Sorin și nu simt nevoia de afișare a relației mele, mai ales că sunt fericită, iar atunci când sunt fericită într-o relație, consider că e mai bine să țin pentru mine.

Important este ce se întâmplă când suntem noi doi și nu am nevoie de validare pentru lucrul acesta”, a mai spus blondina, potrivit sursei menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024