Prima pagină » Cancan » Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o. Cum a ajuns blondina în această situație

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o. Cum a ajuns blondina în această situație

23 apr. 2021, 14:14,
B, , h, , în Cancan

Loredana Chivu l-a dat în judecată pe medicul care a operat-o și pe Valentin Burada, patronul clinicii de înfrumusețare. Din cauza operației nereușite, fosta asistentă TV trebuie să elimine acum AQUAfilling-ul care i-a fost injectat.

Din acest motiv, blondina este nevoită să stea cu pansamente speciale pe fese.

Loredana Chivu l-a dat în judecata pe medicul care a operat-o

Pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos urmează zile grele, scriu cei de la cancan.ro. Recuperarea după operația estetică nereușită va fi una destul de dificilă. Aceasta nu a dorit să vorbească public despre problemele de sănătate, pentru că a fost profund afectată de tot ce i s-a întâmplat.

Din cauza operației la fese, Loredana Chivu a fost la un pas să plătească cu viața, au precizat surse din anturajul ei pentru publicația amintită mai sus.

“S-a chinuit cu 11 operații că să își scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face și ea într-o perioadă mare de timp.

Ea a fost la un pas de moarte pe bune și încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău pshic și mai sunt și oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, au spus acestea.

Loredana Chivu le cere daune patronilor clinicii și medicului care a operat-o

Rachad Hassan, medicul care a realizat intervenția delicată a Loredanei Chivu, figurează și el în dosar.

În calitate de pârât apare și societatea comercială patronată de Valentin Burada și la care au apelat mai multe vedete de la noi.

“Este în proces cu clinica la care s-a operat. Nu a primit nicio mașină de la oamenii pe care i-a dat în judecată, autoturismul și l-a cumpărat singură”, a mai spus apropiatul divei.

Avocații Loredanei Chivu au depus dosarul la Judecătoria Sectorului 1 din București luna trecută, iar pretențiile civile formulate de celebra ex-asistentă TV nu sunt deloc de neglijat. Daunele morale cerute de celebra blondă în instanță se ridică la 300.000 de euro, în timp ce în dreptul despăgubirilor materiale solicitate figurează suma de 40.000 de lei.

Loredana Chivu, cea mai „tunată“: Și-a pus cele mai mari silicoane din România

Loredana Chivu și-a pus implanturi uriașe, de 2 kilograme, pentru a avea printre cei mai mari sâni din România. Vedeta se declară mulțumită de noile silicoane.

Ea ar fi trecut de la vechile implanturi, care împreună aveau 1600 ml la unele noi, care au în total 2100 de mililitri.

„Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, a spus Loredana Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024