Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Chivu: Înălțime și aspect de păpușă după o serie de operații estetice

Loredana Chivu: Înălțime și aspect de păpușă după o serie de operații estetice

30 nov. 2021, 15:42,
în Cancan ultimă oră

Loredana Chivu are o înălțime perfectă, fiind considerată de către fanii săi o femeie foarte sexy. Pozele postate de vedetă pe rețelele de socializare sunt luate cu asalt de către admiratorii blondinei. Având o înălțime și o siluetă de invidiat, fosta prezentatoare TV adună mii de like-uri datorită aspectului de păpușă barbie. Însă, din cauza operațiilor estetice, vedeta trece prin chinuri groaznice.

Loredana Chivu și-a adunat un public numeros datorită felului în care arată. La doar 31 de ani, vedeta, a avut intervenții chirurgicale destul de complicate. Diva și-a schimbat mai multe ori silicoanele și a avut parte de o operație eșuată a posteriorului.

selfie loredana chivu

Asistenta TV are până la moment 14 operații estetice

Loredana Chivu: Ce înălțime are frumoasa blondină?

Pe fotografiile postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, frumoasa blondină pare că are picioare interminabile și o înălțime de model. Toți fanii sunt curioși să afli parametrii vedetei, aceasta evitând de cele mai multe ori să spună în cifre ce înălțime și câte kilograme are de fapt.

„Am 57 de kilograme, dar am 1,73 m înălțime și oricum am oasele foarte grele. Am făcut o pauză de la sală, dar vreau să încep din nou antrenamentele. Nu vreau să-mi mai fac nicio intervenție că nu prea mai am ce să-mi fac”, a mărturisit blondina.

loredana chivu in rochie alba

Loredana Chivu are 1,73 m înălțime

Chiar dacă mulți fani au acuzat-o că și-a modificat atât fața cât și corpul cu ajutorul operațiilor estetice, Loredana Chivu susținea că posteriorul său este lucrat și obținut la sală.

„Dacă lucrați la sală probabil o să aveți și voi, cele care mă întrebați. Eu am talia foarte mică, am 59 cm, iar la fund am 98 cm și din cauza asta se și vede așa. La sâni am 95 cm. Am fost norocoasă în privința asta. Toata lumea mă întreabă de fund, până și fata la care merg eu la masaj e întrebată de fiecare clientă “Vai, dar Loredana are cumva silicon in fund?” Nu! Nu am”, a spus Loredana Chivu.

Ulterior, Loredana Chivu s-a răzgândit și a apelat la o operație pentru „tuning-ul” posteriorului, însă intervenția s-a dovedit un eșec. Acum vedeta trece printr-un chin care nu se mai sfârșește.

loredana chivu pe un iaht in costum de baie

Loredana Chivu s-a chinuit cu 11 operații ca să își scoată AQUAfilling-ul din posterior

Loredana Chivu, cu posteriorul „topit” din cauza unei operații „ratate”

După intervenția „eșuată” de la nivelul posteriorului, Loredana Chivu trece prin chinuri de nedescris. Asistenta TV are până la moment 14 operații, medicii avertizând-o că intervențiile ar putea continua.

“S-a chinuit cu 11 operații ca să își scoată AQUAfilling-ul, s-a infectat de multe ori. Încă se mai chinuie, pentru că e un proces lung, iar recuperarea se face și ea într-o perioadă mare de timp. A fost la un pas de moarte pe bune și încă se luptă. Nu a vrut să vorbească despre problema aceasta de sănătate, pentru că i-ar fi făcut mai rău psihic și mai sunt și oameni răi care s-ar fi bucurat de necazul ei”, a declarat în prietenul Loredanei.

Loredana Chivu a cerut o despăgubire clinicii unde a fost operată, aceasta se ridică la un milion de euro. La moment, blondina mărturisește că din cauza durerii fizice nu se poate concentra pe nimic altceva și simte că viața i-a fost pusă „pe pauză”. Chiar dacă Loredana Chivu are o înălțime perfectă și o față de păpușă, fosta prezentatoare TV trece printr-o perioadă dificilă, pregătindu-se  pentru a 15-a intervenție.

colaj loredaba chivu cu posteriorul distrus dupa operatie

După intervenția „eșuată” de la nivelul posteriorului, Loredana Chivu trece prin chinuri de nedescris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *