Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Chivu, cea mai „tunată“: Și-a pus cele mai mari silicoane din România

Loredana Chivu, cea mai „tunată“: Și-a pus cele mai mari silicoane din România

06 mart. 2021, 12:30,
în Cancan ultimă oră

Loredana Chivu este faimoasă pentru numărul de intervenții pe care și le-a făcut, atât la nivelul feței, cât și la nivelul corpului. La sâni și-a făcut până acum cinci intervenții, ultima având loc în iunie.

Ea și-a pus implanturi uriașe, de 2 kilograme, pentru a avea printre cei mai mari sâni din România. Vedeta se declară mulțumită de noile silicoane.

Ea ar fi trecut de la vechile implanturi, care împreună aveau 1600 ml la unele noi, care au în total 2100 de mililitri.

„Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu asta mi-am dorit”, a spus Loredana Chivu.

Loredana Chivu, operație de liposucție, la pachet

Blonda și-a făcut și o liposucție cu această ocazie. „Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposuctie”, a declarat vedeta.

„Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”.

A fost la un pas de moarte!

Fosta asistentă TV a fost la un pas de moarte, din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă și în prezent!

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Loredana Chivu a recunoscut că nu trece prin cea mai roz etapă a vieții sale, așa cum a lăsat să se vadă până acum. Cu lacrimi în ochi, fosta asistentă TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat și care nici acum nu au fost soluționate.

Loredana Chivu a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după ce pe masa de operație a făcut septicemie. Complicațiile s-au extins, iar acum se pregătește de o altă intervenție chirurgicală pentru care are nevoie de foarte multă liniște psihică.

”Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Medicii încă nu au descoperit tratamentul potrivit pentru a o trata

Și chiar dacă nu a dorit să spună de ce boală suferă, Loredana Chivu a dezvăluit că medicii încă nu au descoperit tratamentul potrivit pentru a o trata, urmând ca analizele ei să fie fie dezbătute și de cadrele medicale din străinătate.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai adăugat focoasa blondă la Antena Stars.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *