Prima pagină » Cancan » Loredana Chivu a făcut abuz de operații estetice. Blonda este de nerecunoscut față de cum arăta în adolescență

Loredana Chivu a făcut abuz de operații estetice. Blonda este de nerecunoscut față de cum arăta în adolescență

22 feb. 2024, 10:30,
în Cancan

Fosta asistentă TV Loredana Chivu a făcut abuz de operații estetice, aceasta intervenind cam în toate jonele corpului. Potrivit spuselor blondei, aceasta și-a făcut primele modificări de la 16 ani, dorind un bust și buze mai mari. În prezent, Loredana Chivu cu greu mai aduce cu adolescenta de dinainte de a aajunge la bisturiu.

Nu mai este niciun secret că Loredana Chivu a apelat în repetate rânduri la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta ca în prezent. Fosta asistentă de televiziune are numeroase intervenții estetice și nu s-a ferit să investească sume mari de bani pentru a arăta așa cum își dorește. Totuși, blonda precizează că majoritatea intervențiilor și le-a făcut din cauza unor probleme și nu neapărat pentru un aspect fizic mai plăcut.

Loredana Chivu a făcut abuz de operații estetice

În urmă cu ceva timp, Loredana Chivu a mărturisit că și-a schimbat de mai multe ori implanturile mamare. Totodată, și-a făcut o rinoplastie, și-a mărit și posteriorul, iar în ceea ce privește buzele, ea spune că își pune botox. Modificările estetice au început să aibă loc de la vârsta de 16 ani, când și-a pus pentru prima dată silicoane.

„Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să mă dau cu gloss întruna. Arată mai bine așa. Toate femeile fac schimbări dacă simt. Am trei intervenții la sâni, primele silicoane au fost un eșec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul ăsta stau bine. La buze am injecții, ale mele sunt permanente, nu trebuie să le refac periodic”, spunea fosta asistentă TV în urmă cu câțiva ani.

În ceea ce privește operația de rinoplastie, aceasta a spus că a fost nevoită să o facă întrucât în copilărie a fost lovită la nas și nu putea respira. Între timp, aceasta și-a mai făcut o liposucție și o procedură de ridicare a feselor.

Loredana Chivu, bătută și terorizată de fostul logodnic

În urmă cu aproape doi ani, Loredana Chivu a trăit momente de coșmar. Vedeta a fost terorizată, iar mai apoi bătută de logodnicul său de la acea vreme. În plus, totul se întâmpla la scurt timp după ce aceasta a suferit o intervenție de remodelare a feselor.

Scandalul a avut loc în toamna anului 2022 ,la un hotel din Columbia. Loredana Chivu a fost cerută în căsătorie de bărbatul din viața ei, însă lucrurile aveau să ia o întorsătură neașteptată. Deși a sperat până în ultimul moment că va fi bine, aceasta a decis să rupă logodna.

A plecat în Columbia pentru o operație de reconstrucție a feselor, care s-a transformat într-un calvar. Acolo, aceasta a fost bătută, dar și terorizată de logodnicul său. Din cauza loviturilor, aceasta a suferit o complicație, astfel că a avut nevoie de o altă operație. Au urmat apoi și alte evenimente șocante, până când Loredana Chivu a decis să se ascundă la hotel. De acolo, aceasta ieșea doar cu poliția.

Bărbatul a revenit în România, însă Loredana Chivu a fost nevoită să mai stea în Columbia. Din cauza loviturilor, siliconul i s-a spart, astfel că vedeta a făcut numeroase operații pentru a-și putea reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *