Prima pagină » Cancan ultimă oră » Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Și-a făcut fosta prezentatoare o nouă operație estetică?

Loredana Chivu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Și-a făcut fosta prezentatoare o nouă operație estetică?

21 ian. 2022, 21:01,
în Cancan ultimă oră

Loredana Chivu nu traversează deloc o perioadă bună în viața eu, deoarece vedeta a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Fosta prezentatoarea TV este în continuare internată în spital, semn că nu doar s-a simțit rău, ci a fost vorba de o intervenție.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta prezentatoare TV

Loredana Chivu a luat pe toată lumea prin surprindere, asta imediat după ce s-a afișat pe patul de spital. Fiindcă se bucură de o mare comunitate de fani, fosta prezentatoare TV a fost asaltată de mesaje, astfel că a povestit pe larg ce se întâmplă cu ea în aceste momente.

Chiar dacă se afla pe pe patul de spital, Loredana Chivu a intrat în direct la Antena Stars unde a povestit că nu traversează o perioadă tocmai bună, deoarece a avut nevoie de intervenția medicilor și a trecut printr-o operație.

Nu este o intervenție estetică, ci este una de natură medicală

Mai mult, fosta prezentatoare Tv a spus că de data aceasta nu este vorba de o intervenție esetică, ci de una de natură medicală. Loredana Chivu a fost reținută în ceea ce privește operația prin care a trecut, astfel că nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă.
Deși nu a dezvăluit cu ce afecțiune se confrută, Loredana a ținut să menționeze că că se simte mai bine, față de ieri, semn că totul se află sub control.

De asemenea, fiind întrebată despre reușita intervenției medicale, Loredana Chivu a precizat că încă nu poate afirma acest lucru, deoarece abia zilele următoare o să fie vizibil rezultatul, însă cu toate astea, vedeta speră să aibă parte de rezultatul dorit de către medici.

„Acum sunt bine, sunt tot la spital. Nu este o intervenție estetica. Are legătura cu starea mea se sănătate. Cred ca a reușit intervenția, nu știu sa zic. Abia zilele următoare o sa vedem acest lucru”, a declarat Loredana Chivu.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`