Prima pagină » Actualitate » Loredana a făcut senzație la petrecerea Viva 2024! A venit îmbrăcată într-o rochie Balmain, de mi ide euro

Loredana a făcut senzație la petrecerea Viva 2024! A venit îmbrăcată într-o rochie Balmain, de mi ide euro

21 iun. 2024, 08:39,
BZI.ro, în Actualitate

Loredana a făcut senzație la petrecerea Viva 2024! Cântăreața și-a făcut o apariție spectaculoasă, reușind să capteze toate privirile și să se afirme ca una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete ale serii. Artista a respectat întru totul dress code-ul „METALIC VIBES” cu o ţinută de mii de euro care a atras atenţia tuturor.

Loredana a făcut senzație la petrecerea Viva 2024!

Loredana și-a făcut intrarea ca o adevărată divă, într-o manieră ce a atras toate privirile și a stârnit admirația celor prezenți. Cunoscuta cântăreață a ales pentru acest eveniment o rochie mini metalică, decoltată, de la faimosul brand Balmain, în valoare de 1.990 de euro. Alegerea sa vestimentară a fost una îndrăzneață și elegantă, perfectă pentru tematica evenimentului.

Rochia a fost completată de o pereche de încălțăminte de la Le Silla, în valoare de 1.169 de euro, care s-a integrat perfect în conceptul „METALIC VIBES” al serii. Pentru a adăuga un plus de glamour și originalitate ținutei sale, cântăreaţa a ales să accesorizeze outfit-ul cu o geantă inedită și cu o pereche de ochelari Balenciaga, subliniindu-și astfel statutul de fashion icon.

Loredana a filmat momentul apariției sale, coborând din mașină însoțită de doi bodyguarzi, scena devenind rapid virală pe rețelele de socializare. Atât fanii, cât şi cei prezenţi au fost încântați de prezența sa impunătoare și de stilul său inconfundabil.

Aceasta nu a fost singura apariție remarcabilă a Loredanei în ultima perioadă. Recent, la Premiile Unica, unde a primit trofeul BEST ARTIST, artista a făcut un adevărat show, demonstrându-și încă o dată talentul și carisma.

La petrecerea aniversară Viva, Loredana a fost onorată cu o altă distincție, confirmându-și poziția de top în industria muzicală și de entertainment din România.

„Nu e ușor să fii the best! Este onorant, dar și o obligație”, au fost declaraţiile artistei, în momentul în care a urcat pe scena Unica pentru a accepta trofeul „Best Artist”.

În tandrețuri cu Cătălin Botezatu

De-a lungul timpului, la evenimentele mondene, Loredana şi Cătălin Botezatu au fost protagoniştii unor fotografii picante, aşa cum s-a întâmplat şi în cadrul Premiilor Unica, dar şi acum, la ultimul eveniment monden la care a fost prezentă artista.

Loredana Groza și Cătălin Botezatu au o relație de prietenie ce sparge toate barierele, fiind descrisă de designer ca una asemănătoare legăturii dintre frați. În urmă cu ceva timp, creatorul de modă a recunoscut că se cunosc de peste 25 de ani, încă din tinerețe, și că întotdeauna a admirat-o și a iubit-o pe Loredana. El o consideră nu doar o cântăreață, ci o adevărată divă.

„E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea”, au fost declaraţiile lui Botezatu despre Loredana Groza.

În ceea ce privește evenimentul de acum, Loredana a făcut senzație la petrecerea Viva 2024, printre celebritățile prezente numărându-se nume mari din toate domeniile: cântăreți, actori, influenceri, sportivi și oameni de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *