Prima pagină » Cancan » Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista a mai fost căsătorită cu Dan Badea

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista a mai fost căsătorită cu Dan Badea

01 apr. 2022, 12:27,
BZI.ro, în Cancan

Lora și Ionuț Ghenu vor fi mirii anului 2022 și se pregătesc intens de nuntă, după ce artista a mai fost căsătorită cu Dan Badea. Însă, nu va fi prima dată când Lora va îmbrăca rochia de mireasă, aceasta având încă un mariaj la activ, cu Dan Badea. Totodată, atunci când s-a cuplat cu Ionuț Ghenu, artista a fost acuzată că i-a suflat iubitul prietenei sale Doinița Oancea.

Se lasă cu nuntă mare în showbiz-ul românesc! Potrivit primelor informații, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, Lora, își va pune pirostriile. Vestea cea mare a venit total neașteptat, și a fost făcută de Horia Brenciu. În plus, mai multe detalii spumoase despre acest eveniment se vor afla în podcastul artistului care va fi difuzat luni, 4 aprilie, și care îi are invitați pe viitorii miri, Lora și Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă

Horia Brenciu a făcut marele anunț: Lora se mărită! Artista se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, ce-i drept pentru a doua oară, iar alesul este Ionuț Ghenu, cel care îi este alături de mai mulți ani. Însă mai multe dezvăluiri despre acest eveniment vor fi făcute de către viitorii miri în cadrul podcast-ului „Lucruri simple” al lui Horia Brenciu. Dar iată ce a declarat Brenciu în mesajul de promovare a podcastului:

„Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod”, a anunțat Horia Brenciu pe rețelele de socializare.

Lora și Ionuț sunt de șapte ani împreună

Viitorii miri sunt împreună de șapte ani și se pregătesc intens pentru nuntă. După o căsnicie eșuată, cu Dan Badea, artista și-a găsit marea iubire și este pe cale să-și pună pirostriile. Ea și logodnicul ei se bucură de o relație frumoasă și fac o echipă bună în orice context. Cei doi au fost împreună în Asia Express, unde toată lumea a putut să vadă cât de bine se înțeleg și se completează. Și totuși, la momentul la care s-a aflat despre relația lor, s-a vehiculat că artista l-ar fi luat pe Ghenu din relația cu actrița Doinița Oancea.

„Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, s-a apărat Lora.

Lora și Dan Badea, mariaj timp de doi ani

Timp de doi ani, între anii 2012 și 2014, Lora și Dan Badea au fost căsătoriți, însă au divorțat pe cale amiabilă. De fapt, Lora a povestit după câțiva ani că mariajul ei a rezistat doar un an, apoi îndepărtându-se tot mai mult de primul ei soț, fiind și foarte ocupată cu proiectele pe care le avea la vremea respectivă.

Pe atunci, Lora era în juriu la emisiunea „Next Star” de la Antena 1, unde filma 14-15 ore pe zi. Oboseala și problemele și-au spus cuvântul, astfel că vedeta a recunoscut că la un moment dat nu mai avea nicio reacție atunci când urcau copiii pe scenă. Însă artista mărturisește că și ea a avut o parte din vină în eșecul căsniciei, astfel că ea și comediantul Dan Badea au decis să divorțeze.

Acum, artistei îi merge bine și în plan profesional, dar și sentimental, astfel că Lora și Ionuț Ghenu vor avea o nuntă așa cum își doresc de multă vreme, iar primul soț, Dan Badea, a rămas doar o amintire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *