Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lora și Ionuț Ghenu au decis data nunții. O amână de patru ani, dar nu mai pierd vremea

Lora și Ionuț Ghenu au decis data nunții. O amână de patru ani, dar nu mai pierd vremea

18 iul. 2024, 22:20,
în Cancan ultimă oră

E oficial! Este anunțul momentului în showbiz-ul românesc! Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc în 2024. Amână nunta de patru ani, dar acum sunt deciși să nu mai piardă vremea și curând vor ajunge în fața altarului pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu. După cel puțin patru ani în care au amânat nunta, cei doi sunt deciși ca în 2024 să devină soț și soție. Așadar, în curând, artista va îmbrăca rochia de mireasă și va ajunge în fața altarului alături de alesul inimii ei.

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc anul acesta

Se anunță nuntă mare în lumea mondenă! Ani la rând au amânat căsătoria, dar acum s-au decis. Lora și Ionuț Ghenu devin soț și soție anul acesta, în 2024. Artista a declarat că în scurt timp va afla data exactă la care va avea loc marele eveniment.

„Da, mă mărit! (…) Luni aflu data exactă! Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat în 2020, pandemie, apoi război, până ne-am liniștit și noi, a intrat viața pe un făgaș mai normal și vrem să facem asta anul ăsta.”, a declarat Lora pentru SpyNews.ro.

Lora este, așadar, o femeie împlinită și pe plan profesional, căci se bucură de succes în domeniul muzical, dar și pe plan personal, căci trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu și curând, va deveni soția acestuia.

Cât de greu i-a fost Lorei la începutul carierei

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, Lora a declarat că Marius Moga a fost cel care a descoperit-o și a ajutat-o pe plan profesional.

„M-a descoperit Marius Moga la o emisiune de talente și a vrut foarte tare să lucreze cu mine, deși eu m-am uitat foarte urât la el. Era momentul ăla când Marius Moga era un personaj controversat, care vine el și schimbă industria muzicală”, a declarat Lora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *