Prima pagină » Cancan » Lora și-a surprins fanii de pe Facebook. Ce mesaj a transmis frumoasa artistă pe rețelele de socializare

Lora și-a surprins fanii de pe Facebook. Ce mesaj a transmis frumoasa artistă pe rețelele de socializare

10 mart. 2022, 11:16,
în Cancan

Îndrăgita cântăreață Lora și-a surprins fanii de pe Facebook și a adresat câteva replici dure unor vedete din România. Lora este extrem de activă în mediul online și nu ezită să își exprime punctul de vedere sau să reacționeze atunci când este deranjată de colegii ei de breaslă. Iată ce mesaj a transmis frumoasa artistă pe rețelele de socializare.

Lora, ipostaze surprinzătoare pentru fanii de pe Facebook

Lora este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Mereu zâmbitoare și de o sinceritate debordantă, artista își surprinde admiratorii din mediul online cu ipostaze și fotografii îndrăznețe.

Frumoasa vedetă face furori pe Facebook cu ținutele provocatoare și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Recent, Lora s-a afișat nemachiată în mediul online, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

Fotografiile în care aceasta apare fără pic de machiaj au scos în evidență tenul impecabil și naturalețea artistei. Lora are o relație specială cu admiratorii de pe Facebook și postează mereu mesaje prin care își prezintă proiectele profesionale de succes.

La vârsta de 39 de ani, Lora se bucură din plin de viață și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy. Nu de puține ori artista a fost criticată pentru aparițiile îndrăznețe sau pentru relațiile de dragoste tumultuoase, însă aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur.

O altă cântăreață celebră care face furori în mediul online este Andreea Bălan. Aceasta s-a afișat recent în ipostaze nud, spre încântarea publicului masculin. Și frumoasa ei colegă de breaslă, Lidia Buble, și-a surprins fanii cu fotografii în care apare goală, la fel ca Elena Ionescu, care atrage privirile tuturor cu aparițiile sexy și fizicul de invidiat.

Lora și-a uimit admiratorii din mediul online cu un mesaj dur la adresa unor vedete din showbiz-ul autohton. În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, artista și-a exprimat punctul de vedere cu privire la comportamentul colegilor ei de breaslă, criticându-i pe unii dintre ei pentru că se laudă cu actele lor de binefacere.

Ce mesaj a postat celebra artistă pe rețelele de socializare

Lora și-a surprins recent fanii din mediul online cu un mesaj dur la adresa celor care se laudă cu ajutoarele pe care le oferă refugiaților din Ucraina. Vizibil deranjată de comportamentul colegilor ei de breaslă, artista i-a criticat pe aceștia că își promovează imaginea și se laudă cu faptele lor caritabile.

,,Am văzut zilele astea tot felul de tipologii care s-au vrut vizibile, mai ales online. Unii se comportă de parcă acum e momentul lor de maxim eroism. Cred că e minunată empatia oamenilor din țara mea în această situație, dar în același timp mi se strânge inima când văd curți pline cu mâncare pozate și postate cu texte care atrag aplauze și lacrimi de emoție. (…) Îmi doresc să conștientizăm că acest ajutor nu este momentul nimănui de glorie, nu este un trend, un hype… e o responsabilitate pe termen lung.

Unii chiar vor să ajute și chiar o fac, alții nu vor să piardă ocazia să mai spele din păcate (…) și chiar nu contează, doar să ajutăm cu cap, noi neavând experiență în situații de război. (…) Aici aș vrea să vă abțineți de la propagandă.” a scris vedeta pe rețelele de socializare.

O altă vedetă care a postat recent un mesaj surprinzător pe Facebook este prezentatoarea Octavia Geamănu. Aceasta a criticat comportamentul unor bărbați, dar și-a exprimat punctul de vedere și în ceea ce privește situația dificilă pe care o traversăm.

Îndrăgita cântăreață Lora și-a surprins fanii de pe Facebook și a postat un mesaj dur la adresa unor vedete din România. Artista a fost deranjată de atitudinea unor colegi de breaslă, care se laudă cu faptele de binefacere și își promovează imaginea pe rețelele de socializare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *