Prima pagină » Cultural » Lora se mărită cu Ionuț Ghenu. „Nu știu dacă voi avea o singură rochie”

Lora se mărită cu Ionuț Ghenu. „Nu știu dacă voi avea o singură rochie”

19 iul. 2024, 12:56,
BZI.ro, în Cultural

Lora se mărită cu Ionuț Ghenu după zece ani de relație. După o serie de amânări cauzate de pandemia globală și de războiul din Ucraina, pare că anul 2024 aduce vești bune pentru un cuplu care își dorește cu ardoare să își oficializeze relația.

Planurile lor inițiale au fost date peste cap de evenimentele neașteptate din ultimii ani, dar perseverența și speranța le-au dat puterea de a merge mai departe. Acum, se pare că norocul este de partea lor și că visul lor de a se căsători va deveni realitate.

Lora se mărită cu Ionuț Ghenu

Lora, care se află în plină organizare a nunții sale mult așteptate, a început deja să se gândească și la rochia de mireasă. Deși nu a decis încă un model specific, știe deja că nu își dorește o rochie clasică de prințesă, voluminoasă și pompoasă.

Preferința ei se îndreaptă mai degrabă către o rochie tip sirenă, care să îi sublinieze silueta și să îi confere un aer elegant și modern. Alegerea Lorei reflectă personalitatea sa vibrantă și nonconformistă, demonstrând că nu se conformează așteptărilor tradiționale legate de rochia de mireasă.

„Da, mă mărit! (…) Luni aflu data exactă! Așa am vrut, trebuia să ne căsătorim prima dată în 2020, dar știm cu toții ce s-a întâmplat în 2020, pandemie, apoi război, până ne-am liniștit și noi, a intrat viața pe un făgaș mai normal și vrem să facem asta anul ăsta. Când mă gândesc la rochie, nu sunt genul cu rochiile voluminoase, nu știu dacă aș merge pe sirenă. Poate o combinație…

Nu știu dacă voi avea o singură rochie, sunt prea multe lucruri care îmi plac. Designerii talentați nu ne fac deloc viața mai ușoară. Suntem nehotărâte, pierdem timp până alegem, dar am câteva idei în cap. Oricum o să fie o rochie care să mi se potrivească”, a declarat Lora, potrivit spynews.ro.

Lora nu spune pas adopției unui copil

Fanii artistei, curioși din fire, au găsit momentul oportun pentru a o întreba pe artistă dacă ar vrea să adopte un copil, dar și ce părere are despre acest lucru.  Întrebată dacă s-ar vedea în postura de mamă adoptivă și dacă, mai ales, ar putea iubi un copil pe care nu ea l-a adus pe lume, Lora a oferit un răspuns prin care și-a arătat deschiderea către această modalitate de a deveni părinte.

„Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a spus Lora, pe InstaStory.

Recent, Lora a declarat că se mărită cu Ionuț Ghenu după o relație de zece ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024