Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lora, mesaj emoționant la două zile de când s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Imagini noi de la cununia civilă

Lora, mesaj emoționant la două zile de când s-a căsătorit cu Ionuț Ghenu! Imagini noi de la cununia civilă

21 sept. 2024, 17:40,
în Cancan ultimă oră

Lora și Ionuț Ghenu au avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lor. S-au căsătorit și au devenit soț și soție, iar acum urmează să se pregătească de nuntă. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu două zile. Lora a postat imagini noi de la eveniment, alături de un mesaj emoționant.

Lora și Ionuț Ghenu au devenit, joi, soț și soție. A fost una dintre cele mai frumoase ceremonii, iar Lora a arătat fabulos. Rochia artistei a pus-o în valoare și a strălucit la marele eveniment din viața ei.

Lora a transmis un mesaj emoționant, după cununia civilă

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu. Cei doi au o relație foarte frumoasă, iar acum au trăit cel mai special moment din viața unui cuplu, Și-au promis iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă și au devenit soț și soție.

Astăzi, Lora a postat mai multe imagini de la marele eveniment, alături de Ionuț Ghenu. De asemenea, a transmis și un mesaj special, prin care a exprimat cât de importantă este iubirea pentru ea. Lora este o femeie romantică, iar nunta ei este momentul perfect în care să scoată în evidență acest lucru.

”Ai grijă de iubirea ta. E tot ce contează cu adevărat”, a scris Lora, pe Instagram.

Artista se căsătorește în luna octombrie

Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători în luna octombrie, când va avea loc și petrecerea spectaculoasă. Artista este emoționată pentru tot ceea ce urmează, iar pentru nunta ei s-a pregătit corespunzător. Lora va avea o nuntă cu peste 300 de invitați.

”E posibil să fie două sau trei, dacă ajunge a treia rochia, o să fie trei. Dacă nu, e ok, sunt ok cu două. Nu mai vreau nimic, mi-am dat comandă de pantofi, tot în România, la un brand din București. Eu vreau să fiu invitată la nunta mea, să mă simt bine, să dansez, să beau ceva bun, să petrec cu cei mai dragi oameni (…) Am depășit maximul pe care știam noi că îl are locația cu vreo 60 de persoane. Deocamdată sunt 360 confirmați, dar trebuie să găsim soluții, sunt foarte stresată”, a declarat Lora, la Știrile Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024