Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lora, declarație controversată despre posibilitatea de a adopta un copil. Se vede sau nu artista în postura de mamă adoptivă

Lora, declarație controversată despre posibilitatea de a adopta un copil. Se vede sau nu artista în postura de mamă adoptivă

15 dec. 2022, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lora și Ionuț Ghenu formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate că sunt împreună de foarte mult timp, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare.

Astfel, cei doi nu s-au gândit nici la un nou membru care să vină în familia lor, deoarece încă încearcă să se realizeze mai mult pe plan profesional. Cu toate acestea, Lora a vorbit despre un subiect sensibil, și anume, adopția unui copil.

Lora nu spune pas adopției unui copil

Fanii artistei, curioși din fire, au găsit momentul oportun pentru a o întreba pe artistă dacă ar vrea să adopte un copil, dar și ce părere are despre acest lucru.  Întrebată dacă s-ar vedea în postura de mamă adoptivă și dacă, mai ales, ar putea iubi un copil pe care nu ea l-a adus pe lume, Lora a oferit un răspuns prin care și-a arătat deschiderea către această modalitate de a deveni părinte.

„Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a spus Lora, pe InstaStory.

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă discretă

Despre nuntă, Lora spune că amândoi se gândesc la acest lucru, dar de fiecare dată cand au decis să facă acest pas, a intervenit ceva în viața lor. Artista a spus că este important pentru ea să știe doar oamenii dragi lor.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a declarat Lora, potrivit spynews.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *