Prima pagină » Cultural » Lora, confesiuni dureroase despre boala pe care o are de mulți ani. ,,Eram umflată și simțeam că mă ține pielea…”

Lora, confesiuni dureroase despre boala pe care o are de mulți ani. ,,Eram umflată și simțeam că mă ține pielea…”

10 aug. 2023, 09:40,
în Cultural

Lora a făcut recent confesiuni dureroase despre boala pe care o are de mulți ani. Artista a trecut prin suferințe greu de imaginat, dar a încercat mereu să ascundă de ochii curioșilor problemele sale de sănătate. Iată ce spune Lora despre momentele tensionate din viața privată.

Lora, confesiuni dureroase despre boala pe care o are de mulți ani

Lora estte una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Lora a avut parte de multe momente grele în viața privată.

Aceasta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost diagnosticată greșit în urmă cu câțiva ani.

„Am avut mereu o constituție mai atletică, chiar și fără sport. De când am aflat despre intoleranța la gluten, cu care cred că m-am pricopsit acum 5 ani, pur și simplu am renunțat la tot ce conține gluten și m-am dezumflat. Nu era grăsime, era ca o inflamație, eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat despre problema asta la o analiză de biorezonanță și am aflat că era sursa multor alte probleme, pe care acum le repar.

Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer” (…) Apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan…A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile.”, a declarat vedeta.

Ce spune artista despre operațiile estetice

Lora a recunoscut că a trecut prin patru operații de reconstrucție nazală din cauza unui accident. Cântăreața a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Am patru reconstrucții nazale în urma acelui accident. Am doctorul meu dermatolog, Anca Cobzariu, care mă repară când am reacții de la anumite produse, pe care le testez de curiozitate, când aud cât le laudă anumiți influenceri.

Ea îmi mai face microdermoabraziune, măști cu aur, îmi ține alunițele sub observație și elasticitatea pielii, îmi repară ridurile de pe gât din cauza poziției în care dorm și mi-a promis că-mi face niște terapii de stimulare a colagenului. Sunt niște mici ace pe care le introduce în conturul feței și n-am avut niciodată timp să încerc asta. Pe lângă cremele mele, mai iau suplimente produse tot la brandul meu, care în curând vor fi lansate pe piață și sunt foarte entuziasmată!”, a mai precizat artista.

Lora s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Artista a avut parte de multe momente grele în viața privată, dar și-a păstrat mereu energia și optimismul. Cântăreața se bucură din plin de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Lora se declară o femeie împlinită în carieră, iar pe plan personal radiază de fericire alături de partenerul ei, Ionuț Ghenu. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`