Prima pagină » Cancan » Lora are burtică iar lumea crede că e însărcinată. Gestul care o dă de gol că ar putea aștepta un copil

Lora are burtică iar lumea crede că e însărcinată. Gestul care o dă de gol că ar putea aștepta un copil

05 iul. 2021, 11:40,
în Cancan

Îndrăgita artistă Lora s-a afișat recent cu o burtică suspectă la mare, astfel că fanii s-au gândit la faptul că ar putea fi însărcinată! Mai mult, poate da de gândit și faptul că în urmă cu două săptămâni aceasta părăsea emisiunea Vorbește Lumea. Totuși, ea a motivat plecarea pentru a se pute ocupa mai mult de proiectele personale. Așadar nu ar fi exclus ca în curând Lora să anunțe că va deveni mamă.

Lora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și de mai bine de cinci ani ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu. Relația acestora pare că este mai solidă ca niciodată, însă cei doi încă mai așteaptă momentul potrivit pentru a merge la altar. Totodată, lucrurile păreau că sunt nemaipomenite și pe plan profesional, după ce devenise coprezentatoare la Vorbește Lumea.

Astfel, ea îi luase locul vedetei TV Adela Popescu care urmează să nască. Și totuși, Lora a lăsat multe semne de întrebare în urma ei, când a anunțat că părăsește emisiunea, după numai cinci luni de colaborare. Ea a invocat atunci proiecte personale, însă altul ar putea fi, de fapt, adevăratul motiv!

Lora ar putea fi însărcinată

Lora le-a mărturisit fanilor că motivul pentru care a renunțat la emisiune este pentru că a vrut să se dedice proiectelor personale și se pare că fix acest lucru se întâmplă acum. Artista, împreună cu logodnicul ei și echipa lor au fost surprinși la mare, într-un moment de respiro. Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă, fară strop makeup, Lora nu a fost cea mai vorbăreață din grup, însă măcar a făcut notă discordantă pentru că, spre deosebire de ceilalți, nu a stat deloc pe telefon.

Altceva a atras însă atenția, și anume grija cu care cântăreața își mângâia burtica suspectă, un gest specific femeilor însărcinate. Se putea citit pe chipul ei satisfacția unui moment fericit, iar dacă este într-adevăr vorba despre o sarcină, cu siguranță acel zâmbet de pe fața ei explica totul!

Ultimul an a învăţat-o să nu mai facă planuri pe termen lung, ci să se concentreze pe clipa prezentă, și se pare că traversează o perioadă plină de idei. Motiv pentru care a acceptat să facă inclusiv un rol memorabil în filmul „Pup-o, mă! – Mireasa Nebună”, producție care va fi lansată pe 15 august.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Lora și Ionuț Ghenu au o frumoasă relație care a evoluat rapid și, de la prieteni, au ajuns iubiți. Chiar dacă inițial toți o acuzau pe Lora că i-a furat iubitul Doiniței Oancea, ea nu a ascultat gurile rele și și-a trăit fericită iubirea. Numai că în ultima vreme, prietenii și apropiații se întreabă când vor duce relație la un alt nivel. Ei bine, deși cei doi au în plan să se și căsătorească, Lora spune că nunta nu va avea loc prea curând.

Și totuși, ea a fost cerută în căsătorie de două ori de către Ionuț Ghenu, care i-a oferit nu unul, ci două inele de logodnă. Prima dată s-a întâmplat pe o barcă, în timp ce se plimbau pe Dunăre, iar a doua oară de 8 martie, după ce s-au întors din Maldive. Dincolo de toate acestea, n-ar fi exclus să află în perioada următoiare că Lora chiar este însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *