Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lora, anunț neașteptat, după ce a anulat nunta cu Ionuț Ghenu. Ce a recunoscut la TV?

Lora, anunț neașteptat, după ce a anulat nunta cu Ionuț Ghenu. Ce a recunoscut la TV?

25 iun. 2022, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc de ani de zile, dar cu toate astea nu au ajuns încă în fața altarului, spre surprinderea fanilor, care s-au tot întrebat de ce nu fac cei doi pasul cel mare.

Ei bine, artista a fost cea care a rupt tăcerea și a decis să vorbească despre acest aspect. Își doresc de ceva timp să devină soț și soție, dar se pare că mereu se întâmplă ceva care să le strice planurile. Cei doi au amânat deja nunta de două ori, dar speră că anul viitor vor reuși să facă și acest pas, fără impedimente.

De ce a anulat Lora nunta, din nou?

Dacă prima dată, pandemia a fost cea care i-a obligat să amâne cel mai important eveniment din viața lor, de data aceasta frica de război și-a spus cuvântul. Lora a recunoscut la TV că situația din Ucraina a afectat-o extrem de tare și nu a mai fost în stare să se gândească la nimic altceva, cu atât mai puțin la nuntă.

Pe lângă asta, artista era decisă să cumpere două case, una pentru ea, alta pentru fratele ei, dar a renunțat și la asta când au început atacurile în țara vecină.

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război. Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic’’, a declarat Lora la TV.

Lora, dezvăluiri nebănuite despre viitor

Urmează să împlinească 40 de ani, o vârstă care pe multe femei le sperie, dar pe care Lora o așteaptă cu zâmbetul pe buze de ceva timp. Puține femei gândesc ca ea.

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50. Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie. Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat. Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat’’, a mai dezvăluit Lora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`