Prima pagină » Cancan » Lora a făcut un anunț neașteptat! La ce viciu a renunțat blondina sexy

Lora a făcut un anunț neașteptat! La ce viciu a renunțat blondina sexy

05 nov. 2021, 12:52,
în Cancan

Lora a anunțat, pe contul ei de Instagram, că a renunțat la un viciu. Anunțul a venit însoțit de o fotografie în care blondina apare într-o ipostază sexy, alături de pisica ei.

În ultimul timp, pe piața din România, au apărut tot felul de dispozitive, pentru a-i ajuta pe fumători să renunțe la acest viciu. Astfel că, o alternativă pentru fumatul clasic pot fi țigările electronice cu nicotină sau chiar cu CBD. Se pare că acestea nu ar fi la fel de nocive cum sunt țigările normale și ar aduce și beneficii sănătății.

Printre utilizatorii acestor dispozitive se numără și Lora. Ea a decis să renunțe la fumat, pentru că îi punea în pericol sănătatea. A înlocuit țigările normale cu cele electronice, iar acest lucru a ajutat-o să renunțe la fumat.

Lora s-a lăsat de fumat! Iată ce a declarat cântăreața sexy

Bucuroasă de reușita sa, Lora le-a dezvăluit fanilor că a intrat în a treia lună de când nu mai fumează. În plus, se pare că în tot acest timp, artista a fost puțin mai capricioasă, fapt pentru care le-a mulțumit tuturor celor care au suportat-o și o suportă în continuare.

”Am intrat în a 3a lună de când nu mai fumez. Mulțumesc celor care m-au suportat și mă suportă. Înainte să începi cu „vai eu am reuşit singur/ă” aminteşte-ți că eu nu sunt tu”, le-a spus Lora fanilor.

lora fumează, iar în fotografie apare și o pisică gri

Lora, mărturisiri impresionante despre relația de prietenie cu Doinița Oancea

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Lora a fost întrebată despre relația dintre ea și Doinița Oancea. Acum șase ani, blondina a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul Doiniței. Actrița a suferit foarte mult, când a aflat că partenerul ei se iubește cu Lora, prietenă bună cu ea pe vremea aceea.

”Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum”, mărturisea atunci Doiniţa Oancea.

lora si doinita oancea

În schimb, Lora o contrazice pe Doinița Oancea, spunând că nu erau prietene în momentul în care a început relația cu Ionuț Ghenu.

”Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…)

Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, spunea ea în podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *