Prima pagină » Actualitate » Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look! Armina Grigoraș arată fabulos!

Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look! Armina Grigoraș arată fabulos!

01 oct. 2024, 08:45,
în Actualitate

Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii a făcut o schimbare radicală de look. Armina Grigoraș și-a luat urmăritorii prin surprindere cu schimbarea făcută. Aceasta a decis să își facă o schimbare la păr și să renunțe la nuanța de brunet pentru o culoare mai deschisă. Partenera lui Marcel a postat rezultatul în mediul online, iar fanii au rămas surprinși de cum arată acum și au lăudat-o în comentarii.

Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look

Armina Grigoraș, logodnica fostei ispite masculine de la Insula iubirii sezonul 8, Marcel, a surprins pe toată lumea cu o schimbare radicală de look. După o lungă perioadă în care a avut părul negru, partenera lui „Maluma” a ales să își schimbe culoare, alegând o nuanță de roșcat.

Armina a postat câteva fotografii cu noul look pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas surprinși când au văzut-o așa.

„Ohh yaaa!”/ „Iți stă foarte bine!”/„Ce bine îți stă!”/ „Îți stă bine!” / „Oo, mult mai bine, mult, mult”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Amina și Marcel Andrei au dezvăluit care e cea mai importantă regulă în relația lor. Potrivit brunetei, nu pot avea prieteni de sex opus, deoarece există posibilitatea de a apărea sentimente.

„Cum să stau eu la vrăjeală toată ziua cu un bărbat, că suntem prieteni? Ok, prieteni de viață, cu care vă știți familiile, căsătoriți. Nu m-am referit la prieteni care sunt căsătoriți sau deja într-o relație. La Caracal are prieteni apropiați din copilărie. Se cunosc familiile. Așa că are prietena lui de ieșit în club, hai sictir. El nu are prietene fete”, a spus iubita lui Marcel.

Participarea la sezonul 8 al emisiunii de la Antena 1 le-a adus celebritatea.

Încă din primele episoade, Marcel s-a făcut remarcat prin replici precum „shai laic a daimanz in dă scai”, „miau, miau” sau „stilul meu e așa, mai chulo”.

Cerută în căsătorie într-un podcast

Dar emisiunea a adus și foarte multe admiratoare pentru Marcel, de la Insula Iubirii sezonul 8. Dar cu toate că primește mesaje de la fane, Armina nu are niciun motiv de îngrijorare, căci, așa cum declară bruneta despre iubitul ei, el este un bărbat onest, care nu îi ascunde nimic.

Chiar dacă a plâns mult în Thailanda pentru Maria, el și-a găsit liniștea în România lângă Armina. „Maluma de România” se afișează foarte des cu iubita sa pe rețelele de socializare și sunt împreună aproape non stop.

Armina a spus își dorește să meargă în fața altarului, alături de „Maluma de România”. Cei doi au stabilit să se căsătorească anul acesta, iar acum Marcel a făcut totul oficial.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu’, ispita de la Insula Iubirii i-a pus iubitei sale marea întrebare: „Ai vrea să fii soția mea?”.

Răspunsul nu a întârziat să apară. Armina a spus un „Da” hotărât, deși la început s-a arătat surprinsă de cererea în căsătorie.

Acum, logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii a făcut o schimbare radicală de look. După o lungă perioadă în care a avut părul negru, partenera lui „Maluma” a ales să își schimbe culoare, alegând o nuanță de roșcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`