Prima pagină » Turism » Info Turism » Locuri din lume care sunt interzise turistilor! Imagini rare si incredibile – FOTO

Locuri din lume care sunt interzise turistilor! Imagini rare si incredibile – FOTO

16 mart. 2020, 14:44,
BZI.ro, în Turism
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:63723;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}

Locuri din lume care sunt interzise. Pe acest Pământ există foarte multe locuri interesante şi misterioase, însă cele mai intrigante sunt, totodată, aproape imposibil de vizitat.

Aceste locuri sunt extrem de atractive, mai ales pentru cei care caută aventuri. Chiar dacă atrag atenţia tuturor, nu mulţi ajung să le viziteze.

Astfel, în rândurile de mai jos vă arătăm cinci locuri de pe Terra aproape imposibil de vizitat.

1. Insula Magnetică Es Vedra. Insula Es Vedra este situată la doar 2 km de partea de vest a insulei Ibiza.Acest loc este plin de secrete şi mistere. În primul rând, aceasta este o insulă mică, nelocuită, care a devenit o rezervă. Acesta a fost cel din urmă care a provocat prezenţa unor animale sălbatice bogate. Multe legende indica legătura lui Es Vedra cu Atlantis, „Odiseea” lui Homer şi cazurile de vizitare a OZN-urilor.

2. Muntele Operaţiunilor centrale de urgente meteo, Virginia

Locuri din lume care sunt interzise. Rezerva globală de seminţe din Svalbard

3. Svabald, Seigul Global al seminţelor, Norvegia. Rezervă globală de seminţe din Svalbard este un depozit de seminţe aflat în Longyearbyen, Insula Svalbard, ce aparţine de Norvegia, la aproximativ 1300 km distanţă de Polul Nord. Scopul său este de a păstra cât mai multe seminţe ale unor specii de plante în eventualitatea unei apocalipse. A fost inaugurat la 26 februarie 2008. Peste 1,5 milioane de mostre diferite de seminţe de culturi agricole au fost deja introduse aici.

4. Valea Rezervaţiei Javari, Brazilia. Este a doua cea mai mare rezervaţie pentru indigeni din Brazilia – în vestul îndepărtat.

5. Clubul 33, New Orleans. Acesta este un club privat aflat în inima pieţei New Orleans. Aici au acces doar persoane foarte importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
11 iulie 2024
11 iulie 2024