Prima pagină » Local » Locuri de parcare în municipiul Iași. 56 de spații, închiriate într-o singură zi de Primărie în cartiere
Locuri de parcare în municipiul Iași. 56 de spații, închiriate într-o singură zi de Primărie în cartiere

Locuri de parcare în municipiul Iași. 56 de spații, închiriate într-o singură zi de Primărie în cartiere

23 mart. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru în Local

Municipalitatea ieșeană va scoate la închiriat noi locuri de parcare în oraș până la finalul acestei luni. Numai într-o singură zi vor fi scoase la închiriat 56 de locuri în mai multe cartiere din municipiu. Licitațiile vor fi derulate prin sistem de telefonie mobilă din cauza pandemiei COVID-19

O nouă veste pentru șoferii din municipiul Iași. Șefii Direcției de Exploatare a Patrimoniului (DEP) vor scoate la închiriat la finalul lunii martie 2021 mai multe locuri de parcare în oraș, în diferite cartiere. Este vorba despre 56 de locuri de parcare în zone precum Țuțora, Păcurari, Dacia, dar și zona centrală. Toate aceste proceduri vor fi derulate într-o singură zi, conform municipalității ieșene. Licitațiile vor avea loc în cursul zilei de 30 martie 2021, prin intermediul aplicației de telefonie mobilă WhatsApp. În cursul lunii aprilie 2021 sunt anunțate și alte licitații pentru noi locuri de parcare în municipiul Iași.

Locuri de parcare în municipiul Iași. Spații închiriate în zona Țuțora

O primă licitație organizată prin DEP Iași va avea loc în data de 30 martie 2021, de la ora 10:00. Vizate sunt unele spații din bulevardul Țuțora.

„Municipalitatea continuă activitatea de închiriere a locurilor de parcare de reședință. Marți, 30 martie 2021, vor avea loc patru astfel de proceduri. Astfel, prima licitație va avea loc la ora 10:00 și are ca scop închirierea a două locuri de parcare, având numerele 4 și 13. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din strada Țuțora, nr. 7A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocul A1, A2, E2, E3 și G3”, au menționat cei de la Primăria Iași.

Municipalitatea are în plan să extindă și parcările publice, nu doar pe cele de reședință.

Locuri de parcare închiriate în Păcurari și centrul Iașului

Municipalitatea va derula în aceeași zi și alte două licitații pentru spații din cartierele Păcurari și zona centrală. Licitațiile respective vor fi derulate prin aplicația de telefonie mobilă.

„A doua licitație se va desfășura la ora 10:30 și va aviza închirierea unui loc de parcare, cu nr. 1. Acesta este situat în parcarea de reședință din Șoseaua Păcurari, nr. 93. Drept de participare la licitație au locatarii blocului 474. A treia licitație va avea loc la ora 11:00 și vizează închirierea a trei locuri de parcare, cu nr. 1, 17 și 25. Locurile sunt situate în parcarea de reședință din strada Prof. Anton Șesan, nr. 18. Drept de participare la licitație au locatarii blocurilor H1, H2, H3, H4, H5, H6, I1, I2, I3 și I4”, mai susțin reprezentanții municipalității ieșene.

Încă de la începutul acestui an au avut loc mai multe licitații pentru locurile de parcare.

Licitație mamut în cartierul Dacia

O altă licitație organizată în ziua de 30 martie 2021 vizează închirierea a 48 de locuri de parcare în zona cartierului Dacia. Și această licitație va fi derulată prin intermediul telefonului mobil, restricțiile fiind cauzate de pandemia COVID-19.

„Ultima licitație din ziua menționată va avea loc la ora 12:00. Se dorește închirierea a 48 de locuri de parcare, cu nr. 1- 5, 13 – 16, 21 – 24 și 27 – 61. Toate aceste locuri sunt situate în parcarea de reședință din strada Strămoșilor, nr. 1. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile W1, Z3, Z4 și Z5. Documentele solicitate se depun în format electronic. Data limită de depunere a dosarelor este 25 martie 2021, ora 13:00. Înscrierea se face pentru un loc de parcare / participant”, mai susțin reprezentanții Primăriei Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *