Prima pagină » Economic Local » Locuri de muncă vacante în județul Iași și prin intermediul rețelei EURES
Locuri de muncă vacante în județul Iași și prin intermediul rețelei EURES

Locuri de muncă vacante în județul Iași și prin intermediul rețelei EURES

04 apr. 2024, 12:36,
BZI.ro, în Economic Local

759 locuri de muncă vacante la nivelul județului Iași potrivit datelor furnizate de agenții economici.

În evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași (AJOFM),  sunt disponibile 759  locuri de muncă vacante. Cele mai multe oferte sunt pentru: muncitori necalificați (89), agent de securitate (60), instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze (55), ingineri pe diverse domenii de activitate (52), electricieni (46), etc.

Locuri de muncă vacante în județul Iași și prin intermediul rețelei EURES

Din cele 759 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM Iași, 165 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer instalații pentru construcții, inginer cai ferate, drumuri si poduri, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer construcții hidrotehnice, inginer îmbunătățiri funciare, inginer horticol, proiectant inginer construcții, proiectant inginer mecanic, proiectant arhitect, economist, medic veterinar, geograf, economist, specialist în domeniul securității și sănătății în muncă, specialist resurse umane, specialist marketing, programator, specialist SIG/IT, etc)

Persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, primare/gimnaziale sau fără studii au la dispoziție 594 locuri de muncă în meserii cum ar fi: agent securitate, ajutor bucătar, barman, cofetar, curier, confecționer, electrician, electromecanic, faianțar, instalatori, dulgher, zidar, fierar betonist, lucrător comercial, lăcătuș mecanic, muncitor necalificat, etc. Pe domenii de activitate, cele mai multe oferte cu locuri de muncă sunt în construcții (394) urmat  de servicii (277), industrie (67), confecții (18) și sănătate și asistență socială (3).

Precizăm faptul că baza de date este dinamică, actualizându-se în timp real în funcție de locurile de muncă declarate de angajatori, de valabilitatea ofertelor, precum și de numărul repartițiilor emise în vederea ocupării.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel județean poate fi accesată pe site-ul www.anofm.ro, județul Iași la secțiunea Persoane fizice/Locuri de Muncă Vacante.

228 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European.

Angajatorii din Spaţiul Economic European, prin intermediul rețelei EURES România, oferă persoanelor interesate 228 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Austria – 5 locuri de muncă pentru tehnician în producție. Belgia – 14 locuri de muncă pentru electrician întreținere și reparații, macaragiu, tehnician rețele de telecomunicații și macaragiu. Danemarca – 21 locuri de muncă pentru proiectant inginer mecanic și sudor. Finlanda – 114 locuri de muncă pentru mașinist, muncitor necalificat în agricultură, prelucrător alimentar. Germania – 28 locuri de muncă pentru fizioterapeut, muncitor în producție (procesare produse din carne), tehnician electronist și sudor. Letonia – 30 locuri de muncă pentru sudori. Norvegia – 1 loc de muncă pentru supraveghetor fermă. Spania – 15 locuri de muncă pentru șofer autocamion.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *