Prima pagină » Actualitate » Locul de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi! Ți se oferă cazare și trei mese pe zi!
Locul de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi! Ți se oferă cazare și trei mese pe zi!

Locul de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi! Ți se oferă cazare și trei mese pe zi!

26 aug. 2024, 09:48,
în Actualitate

În această perioadă nu este chiar ușor să-ți găsești un serviciu unde să fii bine plătit chiar de la început. Iată că există un loc de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi. În plus, angajatorul asigură cazarea gratuită, plus trei mese pe zi. Unde mai pui că nici nu ai nevoie să ai studii superioare.

Locul de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi!

Sunt multe oferte de locuri de muncă, în România, cât și în afară, dar cele mai multe dintre ele nu oferă salarii foarte mari.

Există și locuri plătite cu 100 de euro pe zi, în funcție de job. De cele mai multe ori, angajatorii oferă și alte beneficii, inclusiv diurnă, cazare și alte bonusuri.

Iată un loc de muncă în Germania, pentru postul de „Personal Housekeeping” în Berchtesgaden. Potrivit anunțului de angajare, angajatorul este un hotel de lux. Contractul se semnează pe perioadă nedeterminată și, mai mult, se oferă o cameră de o persoană pentru cazre. Viitorul angajat trebuie să se priceapă la curățenie.

Angajatul trebuie să cunoască foarte bine limba engleză, sau germana la nivel începător. Locul de munc este disponibil, așa că cei interesați își pot depune CV-ul.

Candidatul ideal trebuie să curețe camerele și să întrețină zonele comune, Acesta trebuie să respecte standardele de siguranță, dar și de igienă și trebuie acordată o atenție sporită oaspeților.

Angajații beneficiază de trei mese gratuite pe zi, dar și de cinci săptămâni de concediu pe an. Aceștia beneficiază și de acest gratuit la zona SPA și Fitness. Programul este de 40 de ore pe săptămână, astfel că la finalul lunii, un angajat ajunge să câștige în jur de 2.400 de euro.

Salariu de 5.000 de euro pe lună

Pe o platformă de recrutare, o companie din Danemarca anunță că vrea să angajeze un vopsitor auto calificat pentru o poziție permanentă cu normă întreagă și un salariu de 5.000 de euro pe lună.

Candidatul trebuie să aibă următoarele abilități: să vorbească engleză conversațional, să aibă permis de conducere categoria B, să fie de încredere, atent și centrat pe calitatea muncii, flexibil și implicat.

Locul de muncă pentru care un român poarte primi 5.000 de euro pe lună este cel de vopsitor autor. Danemarca oferă salarii motivante pentru cei care dau dovadă de seriozitate și profesionalism.

Printre responsabilități se află pregătirea suprafețelor pentru vopsit, pulverizarea vopselelor/lacului pe bază de apă, experiență cu vopsirea/șlefuirea (sablarea)/pulverizarea vopselei, stabilitate și seriozitate în îndeplinirea sarcinilor de lucru și în munca în echipă.

În România, un vopsitor auto are un salariu, în medie, de 4.000 de lei net, pe când în Danemarca ar putea primi un salariu de șase ori mai mare ca în țară.

Pozițiile de șofer, asistent medical, operator call-center și contabil se află în topul preferințelor candidaților. Salariul mediu net al celor angajați ca șoferi variază între 3.500 de lei și peste 10.000 de lei, dacă este vorba despre șoferi de tir care operează curse internaționale.

Aladar, cei interesați pot opta pentru un loc de muncă unde poți câștiga 600 de lei pe zi, în Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
26 august 2024
26 august 2024