Prima pagină » National » Locomotiva trenului Oradea-Mangalia a luat foc. Călătorii au fost evacuați de urgență

Locomotiva trenului Oradea-Mangalia a luat foc. Călătorii au fost evacuați de urgență

29 iun. 2024, 20:00,
BZI.ro, în National

Un incendiu a avut loc astăzi la ieșire din gara Chisineu Criș, în timp ce o locomotivă diesel se afla în mișcare. Incendiul s-a manifestat în interiorul locomotivei, generând o mare degajare de fum care a putut fi observată de la distanță. Situația a fost imediat sesizată autorităților, iar Garda nr.2 Ch. CRIS a intervenit rapid cu două autospeciale de stingere.

Incendiul a fost unul destul de dificil de gestionat deoarece locomotiva nu a putut fi decuplată de la garnitura de tren. În plus, exista riscul ca focul să se extindă și să pună în pericol pasagerii aflați în tren. Cu toate acestea, pompierii au acționat prompt și au reușit să evacueze aproximativ 120 de persoane din tren, fără a înregistra niciun fel de răniri sau victime.

Din fericire, intervenția rapidă a pompierilor a permis ca incendiul să fie controlat și stins într-un timp scurt, evitând astfel consecințe grave. În urma acestui incident, circulația feroviară în zonă a fost temporar blocată pentru a permite intervenția echipajelor de intervenție.

Din primele informații, se pare că trenul afectat de incendiu era unul de pe ruta Oradea-Mangalia, iar autoritățile continuă să investigheze cauzele care au dus la producerea acestui incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *