Prima pagină » Cancan » Lobonț Georgiana, în ipostaze provocatoare. Ce spune frumoasa cântăreață despre fotografiile în lenjerie intimă 

Lobonț Georgiana, în ipostaze provocatoare. Ce spune frumoasa cântăreață despre fotografiile în lenjerie intimă 

02 nov. 2021, 13:01,
în Cancan

Este mereu atentă la aparițiile sale publice, însă Lobonț Georgiana a fost surprinsă în ipostaze provocatoare. La doar 27 de ani are o carieră de succes și un număr impresionant de admiratori care doresc să afle ce spune frumoasa cântăreață despre fotografiile în lenjerie intimă. 

Lobonț Georgiana s-a afișat în ipostaze provocatoare

Frumoasa cântăreață a fost surprinsă mereu în ținute impecabile, venind la evenimente îmbrăcată în costum popular. Este apreciată și admirată de fiecare dată când apare pe scenă, însă Georgiana Lobonț i-a uimit pe fani după ce s-a afișat într-un costum de baie care a scos la vedere formele perfecte și silueta de invidiat. 

Artista are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă de care este mândră. Mai mult decât atât, cântăreața se bucură de faimă și în mediul online, având milioane de urmăritori pe Youtube. Se pare că la împlinirile pe plan profesional a contribuit enorm și soțul acesteia, Rareș Ciciovan.

Dincolo de biografia artistei, Lobonț Georgiana și-a impresionat admiratorii când a postat mai multe fotografii din vacanța exotică alături de soțul ei. Tânăra interpretă de muzică populară apare într-un costum de baie care îi pune în evidență corpul fără cusur. Mamă a doi copii, îndrăgita artistă arată impecabil și este mândră de fizicul ei.

De asemenea, și fotografiile de la piscină postate de cântăreață pe rețelele de socializare au atras privirile tuturor. Aceasta afișează și în aceste poze un corp perfect, demonstrând tuturor că nu este doar talentată, ci și extrem de frumoasă.

Ce spune frumoasa cântăreață despre aparițiile în lenjerie intimă 

Lobonț Georgiana se poate declara o femeie împlinită și fericită. Celebra interpretă are un soț iubitor și doi copii frumoși, dar nu au lipsit nici scandalurile din viața ei privată. Chiar dacă a încercat să fie discretă și să țină familia departe de ochii curioșilor, se pare că mai multe secrete au ieșit la iveală. 

Unele zvonuri apărute în presă au deranjat-o enorm pe cântăreață, însă a vorbit deschis de fiecare dată despre situațiile neplăcute cu care s-a confruntat.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că își asumă fiecare apariție în public, inclusiv cele în lenjerie intimă din vacanțe sau din perioada în care era însărcinată. Georgiana Lobonț a pozat în lenjerie și în perioada în care era însărcinată pentru a doua oară, afișându-și cu entuziasm burtica de mămică:

„Chiar dacă nu m-am mai lăsat pozată în asemenea ipostaze, am intrat și eu în rândul mămicilor moderne care nu se sfiesc să-și arate burtica și corpul de gravidă. A fost o ședință foto de zile mari pe care a realizat-o cunoscutul fotograf Francisc Sandor.”, a declarat cântăreața de muzică populară.

Scandalurile din viața Georgianei Lobonț

Viața frumoasei cântărețe nu a fost una ușoară. Chiar dacă în prezent are un succes răsunător și câștigă mulți bani, Lobonț Georgiana a fost implicată în mai multe scandaluri ce au ținut-o în atenția publicului. Conflictul cu Vlăduța Lupău, precum și discuțiie aprinse cu celebrul Armin Nicoară, artistul cu care a colaborat pe plan muzical, i-au sporit celebritatea.

Frumoasa artistă a făcut nenumărate declarații cu privire la scandalurile apărute în presă, încercând de fiecare dată să aplaneze conflictele:

„Armin e un băiat bun și ne-am înțeles bine dintotdeauna. Am avut oarecum aceeași lungime de undă pentru melodii și proiectele noastre, am avut și avem în continuare mare succes împreună, numai că el nu a înțeles bine de fapt acea situație cu banii de la care a pornit conflictul dintre noi și cred că s-a pripit să dea acele declarații.”, a precizat aceasta.

Lobonț Georgiana este în prezent una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar aparițiile sale în ipostaze provocatoare nu au făcut decât să sporească interesul publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`