Prima pagină » International » Lizzo șochează de Halloween: Cântăreața se transformă în Ozempic și îi ironizează pe criticii săi

Lizzo șochează de Halloween: Cântăreața se transformă în Ozempic și îi ironizează pe criticii săi

28 oct. 2024, 17:56,
Simona Ciobanu în International

Costumul de Halloween al lui Lizzo este absolut spectaculos! Cunoscuta cântăreață a hitului „About Damn Time” a ales pentru acest Halloween să se deghizeze într-o cutie de Ozempic, făcând aluzie la zvonurile că ar fi folosit medicamentul destinat diabetului de tip 2 pentru a slăbi—zvonuri pe care ea le-a negat ferm.

Cântăreața Lizzo se transformă în Ozempic de Halloween

Sâmbătă, Lizzo, pe numele său real Melissa Viviane Jefferson, a publicat mai multe imagini pe Instagram în care apare într-un costum alb-roșu, având inscripționat numele ei de scenă cu litere negre.

Lângă ea, mesajul „Aveți nevoie de iubire de sine? Încearcă Lizzo! Pierdeți-vă vinovăția, câștigați încredere” completează mesajul costumului, care include și o bandă de măsurat în jurul taliei.

Ea a adăugat ironic: „Efectele secundare includ: un zâmbet pe față și un impuls în pas.”

„Ok Halloween… poți începe acum”, a scris Lizzo, în vârstă de 36 de ani, în descrierea postării.

Artista premiată de patru ori cu Grammy a pozat și alături de cineva îmbrăcat în costumul personajului Eric Cartman din „South Park”, făcând referire la episodul recent în care show-ul a abordat subiectul greutății ei.

„LizzOzempic dump”, a scris ea în descrierea unui videoclip.

Fanii au apreciat gestul lui Lizzo de a transforma zvonurile într-o glumă: „Modul în care ai întors situația asta e genial”, a comentat un fan, în timp ce altul a adăugat: „Are un simț al umorului extraordinar ”.

Luna trecută, Lizzo a respins public afirmațiile despre folosirea Ozempic pentru pierderea în greutate, explicând că aceasta s-a datorat exercițiilor fizice și unei diete mai sănătoase. De asemenea, a subliniat recent beneficiile proteinelor animale, pe care le-a inclus în dieta sa după ce a renunțat la veganism.

Vedete precum Fat Joe, Kathy Bates, Macy Gray și Tori Spelling au recunoscut, totuși, utilizarea Ozempic pentru scădere în greutate.

Totodată, reamintim cum utilizatorii de pe TikTok dezbat intens o teorie virală a conspirației, conform căreia Beyoncé ar fi de fapt un lider de cult, eliminând pe oricine îi amenință cariera.

Lizzo pare să se simtă mai bine ca niciodată

Cântăreața hitului „Good as Hell” a împărtășit un videoclip pe Instagram în care a detaliat mesele zilnice. Ziua ei începe cu apă cu lămâie, albușuri de ou, conopidă și fructe. Pe parcursul zilei, a consumat apă de bame, un wrap de salată verde cu pui de bivoliță, mult muștar și ceai de piersici de casă. Seara, a optat pentru pui la grătar, morcovi și sparanghel

Lizzo a explicat într-o voce off că a reintrodus carnea în dieta ei în timpul unei călătorii în Japonia, fiind impresionată de prospețimea și calitatea mâncării de acolo. Ea a recunoscut că a simțit imediat o îmbunătățire a stării sale de bine după ce a mâncat sushi proaspăt și ouă pufoase.

Deși a subliniat că subiectul poate fi sensibil, Lizzo și-a dorit să fie sinceră cu fanii, încurajându-i să facă ceea ce este mai bine pentru ei.

„Tot ce contează este că ești fericit”, a concluzionat ea.

Lizzo nu a specificat care dintre vizitele ei în Japonia a influențat schimbarea dietei, dar a fost în țară în august 2023, în urma unor acuzații de hărțuire aduse de foști dansatori de rezervă, acuzații pe care le-a negat.

Cântăreața a mai menționat că a petrecut ultimele cinci luni antrenându-se și trăind într-un deficit caloric, respingând speculațiile că ar fi folosit Ozempic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`