Prima pagină » Cultural » Liza Minnelli a ajuns în scaun cu rotile. „Regina Broadway-ului” nu se mai poate deplasa singură

Liza Minnelli a ajuns în scaun cu rotile. „Regina Broadway-ului” nu se mai poate deplasa singură

09 apr. 2024, 12:43,
BZI.ro, în Cultural

Celebra actriță, cântăreața și dansatoarea americană, Liza Minnelli a ajuns în scaun cu rotile. Imagini recente o surprind pe artistă ajutată de doi prieteni să coboare din mașină și să se urce în scaunul cu rotile.

Artista, în vârstă de 78 de ani, era îmbrăcată complet în negru și purta un machiaj discret. Se observa o ușoară oboseală pe chipul ei după efortul depus pentru a ieși din vehicul.

Cei doi prieteni au sprijinit-o cu grijă pe Liza Minnelli, asigurându-se că ajunge în siguranță în scaunul cu rotile. Ulterior, a fost condusă spre un restaurant din Los Angeles.

Liza Minnelli a ajuns în scaun cu rotile

Ultima apariție publică a artistei datează din luna iunie a anului 2023. Fotografii o surprindeau la ieșirea dintr-un restaurant din West Hollywood. La acea vreme, circulau informații conform cărora artista ar avea nevoie de îngrijire permanentă din cauza problemelor de sănătate.

De atunci, Liza Minnelli nu a mai fost văzută în public. Fanii sunt îngrijorați de starea ei de sănătate și speră ca artista să se simtă mai bine în curând.

Într-un interviu recent acordat revistei People, cu ocazia împlinirii vârstei de 78 de ani, Minnelli a dezvăluit cum a reușit să depășească toate obstacolele din calea sa.

„Sunt atât de recunoscător pentru toate urările de bine și pentru toată dragostea oamenilor. Nu doar de ziua mea de naștere, întotdeauna sunt”, a declarat laureata premiului Oscar pentru rolul din musicalul Cabaret.

„Aș vrea să știu cum să mă comport la vârsta mea. Dar copiii ghici ce? N-am fost niciodată atât de bătrână! Continuă, iubito, acesta este secretul!” – a glumit ea.

Ce colaborare pregătește Liza Minnelli

Pe lângă dezvăluirile despre viața personală, artista a vorbit și despre planurile sale de viitor. Minnelli a declarat că s-a repucat de muzică și că lucrează la un nou album. De asemenea, ea intenționează să continue să joace în spectacole și să apară în diverse proiecte artistice.

„Înregistrez muzică din nou! Și sunt implicată într-o colaborare de brand incitantă care va fi anunțată în curând” a exclamat artista.

Publicista ei, Victoria Varela, a dezvăluit, legat de noul proiect, că „este o veste foarte incitantă, dar nu este ceva ce putem dezvălui încă”.

Cum a ajuns să fie denumită „Regina Broadway-ului”

Talentul Lizei Minnelli a strălucit nu doar pe marile ecrane, ci și pe scenă, unde a cucerit publicul cu vocea sa puternică și cu o prezență electrizantă. Concertele sale, adesea sold-out, precum și spectacolele de pe Broadway, au fost o dovadă a talentului său excepțional și a conexiunii speciale pe care o crea cu publicul.

Deși viața sa a fost presărată cu obstacole și eșecuri personale, Liza Minnelli nu a renunțat niciodată la visurile sale.

A înfruntat cu curaj probleme legate de abuzul de alcool și dependența de medicamentele prescrise, reușind să le depășească prin perseverență și cu ajutorul specialiștilor.

Pe plan personal, Minnelli a cunoscut patru căsătorii, toate soldate cu divorț. Cu toate acestea, nu a renunțat la dragoste și speranță.

În prezent, Liza Minnelli a ajuns în scaun cu rotile și se mișcă cu dificultate. Cu toatea astea, artista și-a anunțat fanii că le-a pregătit o nouă surpriză muzicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *