Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu, un tătic la înălțime. De ce nu a fost prezentă Carmina la botezul fratelui ei

Liviu Vârciu, un tătic la înălțime. De ce nu a fost prezentă Carmina la botezul fratelui ei

23 sept. 2021, 12:17,
BZI.ro, în Cancan

Liviu Vârciu se poate considera un tătic la înălțime. Acesta are trei copii frumoși, iar de curând a avut loc botezul mezinului familiei, Liviu Matei. Din nefericire, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a fost prezentă la eveniment.

Aceasta a explicat care este adevăratul motiv pentru care nu a putut participa la petrecerea unde au fost prezente peste 300 de persoane.

Liviu Vârciu, un tătic la înălțime la botezul fiului său

Carmina a mărturisit că nu a putut fi prezentă la botezul fratelui ei din cauza că era la Arad, alături de mama sa. Fiica cea mare a artistului urmează să se mute în Capitală pentru studii.

„Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele”, a declarat Carmina Vârciu.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu suișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa”, a mai mărturisit Carmina.

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din București. Printre invitații prezenți la eveniment s-au numărat Marcel Pavel, Romică Țociu, Alina Pușcaș, Pepe, Andrei Ștefănescu, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andreea Bănică și soțul său, Cătălin Măruță și mulți alții.

Cine au fost nașii lui Liviu Matei

Nașii băiețelului lui Liviu Vârciu, Liviu Matei, au fost aceeași care i-au botezat și fetița. Cântărețul declara în urma cu ceva timp:

„Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători.

Îmi doream foarte tare și un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.”

Darul a început de la 300 de euro și a aluns până la o mie de euro. După ce a scăzut chetuielile, artistul a rămas cu o sumă frumușică, în jur 100.000 de euro.

Pentru acest eveniment, Liviu Vârciu a avut contract de exclusivitate cu postul Antena 1, la care lucrează. De asemenea, el a beneficat de o reducere semnificativă la restaurant, pe baza unui barter închiriat între părți.

Potrivit unor surse de încredere, artistul a plătit, la final, doar chelnerii și un procent de 10 la sută din cât ar fi trebuit să achite, în mod normal. Ce-i drept, Liviu a avut și ceva cheltuieli, în momentul aducerii tortului având un foc impresionant de artificii, care l-ar fi costat în jur de 5.000 de euro.

Liviu Vârciu este într-adevăr un tătic la înălțime. Vedeta are trei copii superbi cu care se mândrește mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *