Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au format un cuplu în urmă cu 25 de ani. S-au despărțit după ce artista l-ar fi înșelat

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au format un cuplu în urmă cu 25 de ani. S-au despărțit după ce artista l-ar fi înșelat

15 mart. 2024, 11:53,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume își mai aduce aminte că Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au format un cuplu în urmă cu 25 de ani. Potrivit fostului solist de la L.A., bruneta de la Exotic ar fi fost prima iubire adevărată a sa. Numai că, povestea lor de iubire nu a ținut prea mult, deoarece Claudia Pătrășcanu l-ar fi înșelat pe Liviu Vârciu.

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu au fost împreună în urmă 25 de ani, atunci când artista avea doar 19 ani. Cei doi au dat detalii, în urmă cu câțiva ani, cu privire la povestea de dragoste pe care au trăit-o, potrivit Libertatea.

Liviu Vârciu și Claudia Pătrășcanu au format un cuplu în urmă cu 25 de ani

Puțini știu că, în trecutul său, Liviu Vârciu a avut o relație cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău. Despre această poveste de dragoste, care a fost prima și una dintre cele mai semnificative din viața lui, prezentatorul nu s-a ferit să vorbească public. În urmă cu mulți ani, în perioada în care Claudia Pătrășcanu strălucea pe scenă alături de trupa Exotic, Liviu Vârciu a fost cuprins de o pasiune nebună pentru ea. Potrivit declarațiilor sale, întâlnirea cu Claudia a avut loc prin intermediul tatălui acesteia, cu care Liviu avea o relație strânsă de prietenie.

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, a spus Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

Claudia Pătrășcanu s-a emoționat și l-a întrebat pe Liviu Vârciu dacă își amintește cât de romantic era cu ea.

„Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?”, a întrebat cântăreața.

Iar Liviu Vârciu i-a răspuns imediat: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? (…) Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”.

Liviu Vârciu a prins-o în fapt

Liviu Vârciu recunoaștea că artista a fost prima femeie din viața lui de care s-a îndrăgostit profund, iar relația lor a fost una plină de intensitate și emoție. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc atunci când Claudia Pătrășcanu l-ar fi înșelat.

„Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, spunea Vârciu pentru o emisiune de la Pro TV, în urmă cu câțiva ani.

La rândul ei, Claudia Pătrășcanu susține că Liviu Vârciu a fost cel care a făcut-o să sufere. Povestea lor de dragoste s-a întâmplat când artista avea doar 19 ani.

„Și-așa mama e supărată pe tine. I-am povestit că m-ai făcut să sufăr. Aveam 19 ani”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiunea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *